Es gan pēc tā komentāra saprotu,ka DIO uzturas sabiedrībā,kur vīrieši pērk sievietes,ja reiz to redz ikdienā.
Ta sadziedajusas, ka nedod, ka kads kko preteji pateiks un nenoliks Dio. Vai vai vai, paliksu bez plusina.
Es gan pēc tā komentāra saprotu,ka DIO uzturas sabiedrībā,kur vīrieši pērk sievietes,ja reiz to redz ikdienā.
Pieliekma visu citu DIO teikto, un... nu ka citādi to var interpretēt?
Ko rejaties, uzticiigaas dveeseles, uzdodiet savai otrajai pusiitei sho jautaajumu, vairums juusu viirieshu par paaris simtinjiem ierautu k.ko drosmei un uzkaaptu virsuu kaadai kroksei, kas maksaatu. Gandriiz visi buutu gatavi to dariit par dazhaam shtukaam, un nopirktu sev jaunu autinju, ar jums nekonsulteejoties. Par miljonu jebkursh viirietis (nu varbuut kaads dikti smalks miljardieris atteiktos)Ha, ha, ha. Naivaas aitas.
Nu, ja Tu sevi asociē ar cosmo (ar 99% vai visiem 100%), tad jā, citādi interpretēt nav iespējams. Vēlreiz pasvītrošu, uz sevi neattiecinu nedz DIO, nedz Kubietes, nedz kāda cita cilvēka viedokli pat tad, ja neatbilstu citu standartiem. Kā jau pareizi tautā saka - neesmu lats (vai tagad jāsaka eiro), lai visiem patiktu!Kāpēc uz savi konkrēti? Man nepatik ka redz musu meitenwes daža uzskata par zemāku slāni. Vai tēvu šoferi par apkaunojumu sev. Nu nepatik. Ari ats ka meitene prasa kadu letu labu vīnuk, bet DIO jau ar savu sampaņas epopeju( it ka te visas duras un neko nezin) nu nepatik.
Ko rejaties, uzticiigaas dveeseles, uzdodiet savai otrajai pusiitei sho jautaajumu, vairums juusu viirieshu par paaris simtinjiem ierautu k.ko drosmei un uzkaaptu virsuu kaadai kroksei, kas maksaatu. Gandriiz visi buutu gatavi to dariit par dazhaam shtukaam, un nopirktu sev jaunu autinju, ar jums nekonsulteejoties. Par miljonu jebkursh viirietis (nu varbuut kaads dikti smalks miljardieris atteiktos)Ha, ha, ha. Naivaas aitas.
Nespried pēc sava veča par mūsējiem!
Kāpēc uz savi konkrēti? Man nepatik ka redz musu meitenwes daža uzskata par zemāku slāni. Vai tēvu šoferi par apkaunojumu sev. Nu nepatik. Ari ats ka meitene prasa kadu letu labu vīnuk, bet DIO jau ar savu sampaņas epopeju( it ka te visas duras un neko nezin) nu nepatik.
Meksi, Tu izlasīji viedās DIO komentāru par 99%?