Tātad, ir tāda lieta, ka man ir draugs ārzemnieks (tiekamies kādu gadu) un viņš katru mēnesi man dod naudu, bet ne par to ir runa. Runa ir par drošības kontroli, kura mēdz apturet un jautāt par līdzi esošo summu. Vienreiz kā reiz uzdūros kontrolei un skaidri pateicu, ka līdzi ir 2500 eiro. Kā rezultātā sākās jautājumi- vai strādāju šajā valstī (nestrādāju pagaidām vispār, mācos), jautāja, ar ko tādā gadījumā nodarbojas vecāki, kur iegūta nauda u.tml. Esmu no cilvēkiem, kas nemīl melot, tāpēc teicu kā ir, ka man ir draugs un viņš dod naudu. Protams, tika uzskatīts, ka esmu ekskorts, tomēr gala rezultātā tiku palaista un tika pateikts, lai nākošreiz izdomāju labu attaisnojumu tam, kādā sakarā ir līdzi šāda naudas summa. Tajā pat laikā, zinot par to, ka var pārvadāt līdz 10 000 eiro, kļūst savādi šādi attaisnoties. Jo tikai tad, kad nosaucu viņa vārdu un uzvārdu, viņi pārbaudīja informāciju un palaida. Protams, saprotu, drošība ir un paliek drošība, tomēr nesaskatu neko savādu tajā, ka vīrietis materiāli palīdz sievietei (iespējams, būs jāapsver doma nākotnē par labu banku pārskaitījumiem). Bet jautājums ir šāds- kādi reali ir iespējamie apgalvojumi, kurus vēl var minēt par iemeslu tam, kādēļ līdzi ir šāda naudas summa?