Pirmais darbs caur pazīšanos uzreiz pēc vidusskolas. Tajā darbā sapratu, kādā jomā gribētu strādāt.
Otro darbu dabūju ievietojot savu sludinājumu ss.lv. Man piezvanīja un uzreiz paņēma darbā un pats svarīgākais bija tas, ka pārzināju grāmatvedības programmu (kas nav bijusi un joprojām nav ļoti populārākajām), jo viņiem vajadzēja gatavu darbinieku, nevis tādu, kurš vēl jāapmāca. Tajā darbā vēl vairāk sapratu, ko vēlos darīt/par ko strādāt (precīzs amats). Tiku pie paaugstinājuma, bet bija konflikts ar jauno vadību.
Trešo (tagadējo darba vietu) dabūju arī ievietojot savu sludinājumu ss.lv. Piezvanīja no uzņēmuma un palūdza atsūtīt cv. Uzaicināja uz interviju un bija skaidrs, ka darbu dabūšu. Gribētu mainīt darba vietu, jo uz tagadējo darbu sarežģīti tikt + algu gribas lielāku un darba mazāk :D Tomēr tieši šādam amatam reti, kad ir sludinājumi. Un ja ir, tad atkal atrašanās vietas man nav piemērotas vai arī ir papildus pienākumi, kas mani neinteresē/nevēlos darīt.
Pirms gada biju vienā intervijā, kur darba pienākumi bija forši, atrašanās vieta - ideāla, bet... alga gana štruntīga, turklāt palasot atsauksmes, sapratu, ka tur viss baisi stingri (slimības lapas utt.). Man vajag cilvēciskāku attieksmi. attiecīgi, protams, arī pati daru max, lai darba devējs nav zaudētājs. Slimības lapas bezjēgā neņemu, no darba uz pāris h atprasos, bet noteikti tās atstrādāju. Nu mana darba vietā tā forši ir šajā ziņā. Tik tā atrašanās vieta un nu alga gan mūsu laikiem varēja būt lielāka.