sveikas! man ir samilzusi problēma.. draudzene vēlas mani un vīru kā vedējus un kopā ar visiem organizatoriskajiem jautājumiem utt., bet lieta tāda, ka es nekad neesmu bijusi nevienās kāzās un man nav nemazākās sajēgas no tām. pati esmu tikai sarakstījusies un lielās kāzas baznīcā taisīsim nākamās vasaras beigās, kad dēliem būs gads, bet tagad tam vēl negatavojamies, ir citas rūpes. draudzenei kāzas būs janvārī, it kā vieta ir jau aizrunāta, bet reāli pārējie organizatoriskie jautājumi būtu uz mūsu pleciem, nu neprastu es norganizēt visu, ja nav bijusi vispār nekāda kāzu pieredze, turklāt man jūlija vidū būs mazie un tad sanāk, ka daļu no sava bērnu kopšanas atvaļinājuma pavadīšu taisot kāzas. draudzenei apskaidroju situāciju, bet šï tikai nosaka:"katram jau pienāk pirmā reize, turklāt tev tāpat būs daudz brīvā laika, ja jau nestrādāsi!"
es negribu sastrīdēties ar viņu, bet tomēr.. kā lai izdara tā, ka viņai pielec, ka nu nebūšu nekāda vedēja organizatore ar pusgadu veciem bērniem uz rokām?