Sveikas!
Cik man teikts, šeit ir bijusi agrāk līdzīga diskusija, taču man nav ne jausmas kā meklēt, jo nestādos priekšā, kas ir tas, kas bija ..
Pāris dienas atpakaļ, ja nemaldos pirms 3 dienām, no rīta notika, kas dīvains. Mamma un citi apgalvo, cenšas iestāstīt, ka tas man bijis pa miegam un blā, blā, blā, bet es zinu ko redzēju un dzirdēju.
Tātad, nedaudz pastāstīšu, kas notika. Biju lūgusi, lai mamma mani no rīta pieceļ. Reāli bija tā, viņa ienāca pie manis istabā, teica, ka ir laiks celties, paskatījos uz viņu un teicu, ka jā, tūliņ celšos. Tad nu sarosījos, acis bija vaļā. Pēc kādām 10min, mamma atkal nāk pie manis un saka, ka man jāceļas. Es apjuku un teicu "Jā, labi! Tu jau pirmīt teici, ka jāceļas!" uz ko viņa man atbildēja, ka pirmo reizi pie manis nāk un nav pirms tam mani modinājusi. Viņa pati bija apjukusi, jo redzēja, ka esmu pamodusies un jau taisos celties augšā.
Bļāviens, es zinu ko redzēju un dzirdēju. Tā bija mamma un tā bija viņas balss, kā arī tas nebija pa miegam. Viss bija reāls. Ah, šobrīd nezinu ko domāt ..
Varbūt kādai ir atgadījies kas līdzīgs?