Ar savu vīru esam kopā jau kādus astoņus gadus, attiecības uzsākām ļoti jauni (abi vēl mācījāmies skolā), pirms tam abiem šis tas pavisam nenopietns (tīņu vecuma attiecības) bija bijušas, vīrs ir jaunāks par mani, sanāk, ka esmu vairāk "izskraidījusies", bet nevienas no toreizējajām attiecībām nebija nopietnas, tādas pusaudžu spēlītes. Daudzejādā ziņā bijām (un esam) viens otram pirmie. Protams, ka šo gadu gaitā ir uzmākušās šaubas (Vairāk gan man, nekā viņam), bet fakts, ka esam precējušies, pierāda, ka esam tikuši pāri šaubām un esam nolēmuši veidot kopīgu ģimeni un kopā sagaidīt vecumdienas. Nezinu, kas būtu noticis, ja kādam no mums šaubas par kopīgu nākotni būtu tik lielas, ka jāņem attiecībās pauze - neatbalstu tādas pauzes. Vai nu cilvēki ir kopā, vai nav. Nespēju iedomāties, ka varētu palikt kopā ar vīrieti, ja viņš būtu paņēmis pauzi no attiecībām, lai izmēģinātu citas sievietes, salīdzinātu un izvērtētu, vai labāk palikt pie iesildītas vietiņas vai sākt iesildīt vietiņu no jauna kopā ar kādu citu. Tieši kā Tu saki - tas būtu ļoti pazemojoši.
Varbūt iemesls ir tāds, ka pārāk daudz laika pavadāt kopā? Varbūt gan Tev gan vīrietim jāatrod jauni hobiji, jāiesaistās kādās organizācijās? Dzīves pabaudīšana un izskraidīšanās manā izpratnē nenozīmē citu sieviešu/vīriešu izmēģināšana. Reiz mūsu attiecībās bija iestājusies rutīna, vīrs ļoti daudz strādāja, savukārt man bija daudz brīvā laika, gribēju daudz vairāk uzmanības utt., bet vīrs (toreiz vēl draugs) nevarēja/negribēja man sniegt tik daudz uzmanības, cik bija nepieciešams. Nolēmu, ka problēma ir manī un nolēmu atpūsties pati un atļaut atpūsties no manis arī savam vīrietim. Aizbraucu uz kādu internacionālu pasākumu, kas ilga nepilnas 3 nedēļas. Lieliski pavadīju laiku, atpūtos, atguvu dzīves prieku. Un pēkšņi vīrietis pats "pamodās", sāka baidīties mani pazaudēt (lai arī mans mērķis nepavisam nebija atrast kādu citu vīrieti sev), saprata, ka attiecības ir jākopj abiem. Pēc tam ļoti daudz kas mainījās uz pozitīvo pusi.
Protams, ka katrs gadījums ir ļoti individuāls, bet pēc savas pieredzes varu ieteikt šajā šaubu periodā ļaut vīrietim nedaudz atpūsties un atpūsties arī pašai (ar atpūšanos es nedomāju pauzes paņemšanu attiecībās), varbūt tas palīdzētu. Protams, pastāv iespēja, ka vīrieša vēlme paskraidīt apkārt tomēr būs lielāka, tad, diemžēl, nevarēšu neko ieteikt...