nu tas par zeltu ir Gold rushman ta to veču tur žēl kas ieliek pedejo un nezina vai iznaks.Kašmars
Visi tie izsoļu raidījumi ir baigi labie, pēdējā laikā gan sanāk redzēt tikai atkārtojumus.
ā, tos pašusja vari8 iemet linku vai nosaukumu. :) Paldies.
Vēl ir tāds, kur pa lidostām braukā 4 cilvēki un uz izsolēm pērk visādu krāmus. Ko tik lidostās neatstāj...
Kubiete - Aha man ar dazreiz žēl, bet dazreiz vnk nolamājos - lai iet un meklē normālu darbuEs ar, un sie palielu savu naudu liek uz riska. Dazi tur teica bet man nav izglitibas... nav par ko gimeni uzturet, bet bļīn.. tadu p;iki tur ieguldit faktiski ka kazino nauda ir... dulli nu..
Man riktīgi riebjas Bear Grylls. Cik viens cilvēks var čurāt uz sevis?
Es shad tad paskatos tos par boxiem un briinos, kaa vinji visu speej nopaardotes ar par to šokā. Ko izrādāx tik tie amerikani neperk. Dulli nu. Musejie labak par tadu naudu jaunu pirks bet letaku. Bet man patiktu tads darbs Viena no serijam piefikseju ka tur ir ari ķīrurgs.. nu šim laikam tads papildus pielenišanās veids vai hobijs.:d A un šodien redzeju ka baisa zili krasa ar liegim kadu tur lielu kramu dama uztaisaija par suņū budu.... es par 1 euro..savā sētā tadu neliktu. a vina vel rādija pardeva par 400 dolāriem.:D