Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sekss. izjūtas tur lejā

Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Sveikas!
Kaut kad kaut kur lasīju ka uz pasaules ir arī tādas sievietes,kas neko nejūt seksa laikā..
Pirms kādiem 4mēnešiem bija mana pirmā reize,un līdz šim to esmu darījusi,aptuveni, 2x nedēļā,tas ir kādas +-35 reizes,UN es vēljoprojām neko nejūtu,NEKĀDAS patīkamas izjūtas :( šķiet ka tur ielaista anestēzija.. it kā. jau pēc būtības vajadzētu kko sākt just.. varbūt tomēr esmu no tām kas neko nejūt? ...
pēc cik ilga laika jūs sākāt just patīkamas sajūtas??
22.04.2014 23:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja tu vispār neko nejūti varbūt jūs sliktas pozas izmantojas, vai arī vīrietim ir maziņš krāniņš?
22.04.2014 23:16 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Esmu kopā ar savu dzīvesbiedru jau 6 gadus, viņš ir mans pirmais, un joprojām neko nejūtu, orgasmu viņš man var sagādāt citādos veidos un par seksa kvalitāti es nesūdzos ne mazākā mērā. Bet no procesa daļas - iekšā-ārā patīkamu fizisku sajūtu nekādu. Priekšspēles laikā prot uzbudināt ka girbas rāpot pa sienām, bet pēc tam - nekā. Emocionāli izbaudu, man patīk. Un nav ne pozu ne maza locekļa vaina. Viss ir izmēģināts un man jau liekas, ka es esmu bezcerīgs gadījums. Bet nu laikam ar to jāsadzīvo. Varbūt kādai ir kāds padoms.
22.04.2014 23:22 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Pirmā doma - vīrietim pārāk maziņš.
22.04.2014 23:22 |

Reitings 188
Nav jau tā, ka nejūt vispār neko, vismaz man. Izjūtu visu pilnībā un izmērs manā gadījumā 100% nav pie vainas. Bet tās sajūtas nesagādā baudu. Nav arī nepatīkami. Vienkārši sajūta, jūti kas notiek un viss.
22.04.2014 23:31 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Ja jūti normālu berzi, tad vīrietim ar izmēriem viss ok. Ar laiku sajūtas ļoti mainās, man personīgi no sākuma bija tā: "wtf, un tas ir tas dižais sekss?"

Negribu tev teikt konkrētu laika posmu, kad viss mainījās, citādi tu uz to ieciklēsies un neatslābsi. Nedomā par to, viss būs OK. Izbaudi citus seksa labumus.
22.04.2014 23:35 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
orchid

Vai tu esi pati meiģinājusi izpētīt savu ķermeni? Varbūt mazliet nepieklājīgi skan, bet tā paša dildo izmantošana var palīdzēt vieglāk saprast kā gūt baudu no paša akta, vai arī protams vienkāršāk būtu ja ar draugu abi izmeiģinātu daudzas dažādas pozas kaut vai no tās pašas kamasutras lai iespējams atrast to īsto pozu kad tev ar tiek bauda.
22.04.2014 23:37 |

Reitings 188
Es esmu domājusi, varbūt pie seksologa iet, vai tā var būt vaina manīt, ko tādā veidā var atrisināt?
Jo es jūtu normālu berzi, bet nu 6 gadi regulāra seksa ir gana ilgs laiks, lai kādas sajūtas sāktu rasties, ņemot vērā to, ka tiek mainītas pozas vietas utt.
Raksta autorei - jā, tas varētu būt arī laika jautājums, bet nu savā gadījumā tiešām izbaudu vien citus seksa labumus
22.04.2014 23:39 |

Reitings 188
Miss Joker - esam visu ko mēģinājuši, gan es pati, gan abi kopā, ne ar rokām, ne ar dildo arī nekādas sajūtas nav, eksperimentēt man patīk un kā jau teicu - seksa emocionālo pusi izbaudu ļoti, un bez orgasma arī neesmu palikusi, taču gribas citreiz tā vienkārši un ir... Bet nav..
22.04.2014 23:41 |

Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
orchid - exactly the same!!! jūtu ka notiek,bet to baudas virsotni nesasniedzu! citus sexa labumus? padalies,lieti noderētu :D :)
22.04.2014 23:44 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Citus seksa veidus, maigošanos un vispār mīlestību un tuvību.
22.04.2014 23:50 |

Reitings 188
Man patīk būt kopā ar savu vīrieti, patīk izbaudīt viņa ķermeni un būt kā vienam veselam... Tā ir emocionālā puse. Fiziskie seksa labumi - erotiskā masāža, orālais sekss (ja jūties pietiekami droši), sekss dažādās vietās (nav obligāti jāiet ārā no mājas, bet māja ir vairāk tikai par guļamistabu), stirptīzs un citi labumi. ļauj vaļu iztēlei. Viss atkarīgs cik brīvas attiecības un cik labi pazīstams partneris, ar jaunu partneri nevarētu tā atvērties. Bet savu vīrieti pazīstu ļoti labi, vairs nekautrējamies viens no otra un tiešām, varu īstenot un izmēģināt visu, kas ienāk prātā :)
22.04.2014 23:50 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
orchid - zini, lasīju vienā vietā, kur bija teikts, ka sievietei vagīna nav īpaši jūtīga, jo savādāk - ja tā būtu jūtīga, kā piemēram, klitors, tad nebūtu iespejams dzemdēt - no sāpēm nobeigtos.... Varbūt dažām sievietēm tā ir super nejūtīga... No savas pieredzes varu tekt, ka man baudu sagādā ļoti liela koncentrēšanās un seksuālas domas, un ir kaut kādi punkti tur, kas reaģē uz spiedienu, bet, protams, klitora stmulēšana padara to visu vēl labāku. Es - laikam arī - tikai pāris reizes esmu sasniegusi O tikai vagināli. Viss pārējais ir lielāka vai mazāka ARĪ klitora stimulācija, jo citādi grūti beigt....
23.04.2014 00:11 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
@ orchid

pamēģini - tu guli uz vēdera un tev spilvens tā lai dupsis uz augšu?
23.04.2014 00:24 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Sveika!!
Tad kad es zaudēju nevainiibu es arii neko nejūtu, vispār likās ka taa ir jābūt. Ar visiem partneriem ar kuriem bij sekss atkārtoti bet bez attieciibaam nekad neko nejutu kaut gan uzbudinājums bij liels.
Tas viss bij nezināšanas dēlj, satraukums, varbūt pat kauns. Puishi arii neko nepamaaciija. Tagad saprotu ka vinji arii neko paši nemācēja.

Pagāja laiks, iepazinos ar vienu citu vīrieti un ar vinju es kaut kā jutos loti atslābinājusies un man nebij kauns vinja priekšā kaut gan es joprojām neko nemācēju. Tad kaut kaa pagāja laiks un es kaut kaa pati sāku koncentrēties uz labākaam sajūtām, negaidot no puiša. Taa kaa es mēdzu masturbeet( kairinot klitoru) es mēģināju būdama puisim augšā dabuut tādaas pašas sajūtas kaa masturbeejot un man sanāca. Bij prieks ka vismaz kaut kas.
Nu jau ir pagaajuši 4 gadi un es joprojām esmu ar šo pašu puisi kopā un viņš man ir loti daudz iemācījis. Pats arii loti daudz darba ieliek lai es justos labi . Mums nav tikai iekšā aaraa bet gan loti kaisliiga mīleeshanaas bez kaut kādas koncentrēšanās beidzot . Viss notiek loti dabiski, pats par sevi. Pusis katru reizi nemaz nebeidz un es arii citreiz ne, patīk vnk tas tuviibas process.
Tas viss nāk ar laiku , vajag tikai pacietību jo es nekaa nevaru salīdzināt sexu kas bij pirmajā gada un kādas ir tagad pēc 4. Mums nav svarīgs sekss bet gan taa tuviibas samiiloshanas sajuta ka gribaas ielīst viena otra ķermenī un palikt tur .

Es Tev iesaku saakt ar masturbeeshanu -izmanto spilvenu, segu un ieliec starp kājām un riiveejies saspiežot kaaajas lai saprastu mīlējoties ar pusis kaadas kustības Tev liks klitoram kņudēt un saprast kas vispār ir tas par sajūtām.
Puisim arii jālieto savs draudziņš lietā (jāpacelj dibens uz augšu) it īpaši tad kad Tu esi augšā un ja gulta ir sūdīga kas sēstās uz leju ar visu pusi. Tāpat arii Tev tad kad esi apakšā sasprindzini visu savu ķermeni, apliecina kājas vinjam ap muguru un apskauj vinju cik stipri vien var jo tas arī palīdzes berzeeties klitoram.

Kaa sasniegt vaginaalo orgasmu, nemaaceeshu pateikt, tas Tev nāks ar laiku. Iepazīsti saakumaa sevi pati.
23.04.2014 00:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits