Uzdāvini ceļojumu – iegādājies airBaltic dāvanu e-kuponu!
Mūsu dāvanu e-kuponi ir lieliska dāvana tuviniekiem dzimšanas dienās, kāzās, Ziemassvētkos un citās svinīgās reizēs. Ar airBaltic dāvanu e-kuponu jebkurš var rezervēt aviobiļetes kopā ar papildpakalpojumiem mājas lapā airBaltic.com.
Dāvanu e-kuponu iespējams izmantot kā vienīgo vai vienu no pirkuma apmaksas veidiem. Dāvanu e-kupons var tikt izmantots atkārtoti līdz kamēr tas ir pilnībā izlietots*. Pārliecinies, ka izlieto to pirms derīguma termiņa beigām!
Viena pirkuma veikšanai iespējams izmantot vairākus dāvanu e-kuponus. Ar dāvanu e-kuponu varat iegādāties aviobiļeti arī citām personām*.
*izņemot gadījumus, kad norādīts citādāk
Izvēlies pirkt dāvanu e-kuponu vai apskatīt informāciju par esošu dāvanu e-kuponu, izmantojot pa kreisi esošo izvēlni!
Svarīga informācija
Dāvanu e-kuponus var izmantot kā maksājuma līdzekli, iegādājoties aviobiļetes tikai un vienīgi airBaltic mājas lapā. Citur tos izmantot nav iespējams.
Ja pirkuma kopējā summa pārsniedz dāvanu e-kuponā norādīto, atlikusī starpība ir jāapmaksā ar maksājumu karti.
Par dāvanu e-kuponu samaksātā nauda netiek atlīdzināta.
Ceļojumu dāvanu e-kuponi ir derīgi līdz datumam, kas norādīts uz e-kupona. Derīguma termiņu nav iespējams pagarināt.
Dāvanu e-kuponu nav iespējams izmantot gadījumos, kad pasažieris ir izvēlējies veikt daļējo maksājumu vai saglabāt cenu. To arī nav iespējams izmantot, veicot maksājumus sadaļā Mana rezervācija.
Ā, nu ja dāvina to e-kuponu, kur cilvēks pats var izvēlēties kur un kad doties (es pareizi sapratu?), tad jā, tā būtu patīkama dāvana.man ar liekas ka lieliska dāvana:)