Sveikas,ja pati netieku gala,tad vislabakais ir uzklausit citu viedoklus,padomus.Situacija atros vilcienos.Esmu jau otro gadu uk,stradaju seit.Lielakoties laiku pavadu darba.Stradaju viesnica,kolektivs labs,viss ok,dazkart nav ta briva laika tik daudz ka gribetos.No sakuma biju viena,jo nevelejos nekadas attiecibas utt.Viss darbam un pasai sev,bet iepazinos ar viriei,kas ir 12 gadus vecaks par mani,vins ari strada taja pasa vieta,kur es,vins ir vietejais.No sakuma viss virzijas normali,pirmie randini,sarunas.Bet nezinu ka to pareizak paskaidrot,runa un stasta vins loti daudz,pievers man uzmanibu,bet nekada augstaka limeni mes neesam tikusi.Kad es jautaju,vai vina interese nav zudusi,vins tikai runa.Ka lai to pasaka,mums jau sievietem vajag redzet ricibu.Dazkart man liekas,ka vins baidas no manis vai no attiecibam,jo saka,ka esmu simpatika un parasti tadas meitenes nepievers uzmanibu.Bet tas nav vienigais,es vinam esmu uzticejusi daudzas lietas par sevi,savu gimeni un vins tapat.Un vinam 13 gadus ir atkariba no marihuanas smekesanas,ko vins dara ik dienu,bet tagad,kops esot ar mani, daudzumus esot samazinajis,bet es to nezinu,jo kopa mes nedzivojam un es negribu vinu kontrolet,es rekinos ar to,bet tiesam tagad visu apdomajot,liekas,ka visa vaina ir taja.Esam jau kopa,pat nezinu vai to ta var nosaukt,no pagajusas vasaras begam.Un tagad naks divainakais,negribu izklausities mulkigi,bet domaju,ka tas nav normali,jo mums nav bijis sekss.Es ari ar to negribu steigties,bet gandriz gads apkart.Viena reize bija pec pasakuma,nedaudz alkohols utt.Un taja nakti nekas tapat nesanaca.Kad es censos verst uzmanibu uz to,vins vienkarsi nenak man preti.Tas viss izklausas diezgan sarezgiti un mazliet mulkigi,bet man vajag palidzibu,jo soreiz netieku gala pati.Vai kadai ir bijusas attiecibas ar zalites atkarigo,domaju,ka vaina ir taja.