Pazudušais reiss MH370

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Mēdiji ir ne mazāk apmulsuši kā tauta, vienīgais kas ir skaidrs ir tas ka lidmašīna ir pazudusi. Tā nav pirmā reize kad neizskaidrojami pazūd lidaparāts, 1972 pazuda reiss 571 ar regbija komandu Andu kalnos, pēc 72 dienām viņus atrada, trešdaļa no pasažieriem izdzīvoja.

Kā jūs domājat kas notika ar MH370? Saprotams ka te var tikai spekulēt, kam nepatīk, no viedokļa paušanas var atturēties. :)
23.03.2014 12:13 |

Reitings 555
Reģ: 05.01.2012
Tas ir vienkārši neiedomājami, ka var pazust lidmašīna!! es saprotu, ka gaisa telpa ir nereāli liela, platība ir liela, bet 3 nedēļas man liekas ir jau pagājušas. lasu katru dienu ziņas, un nekas jauns neparādās, viens un tas pats..un neizskaidrojams.
šaubos vai lidmašīna ir nolaupīta, tad jau sen būtu sākuši saziņu, lai dabūtu savu, ne jau viņi gaidīs kamēr viņus atradīs.
31.03.2014 22:33 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Esmu pasakusi biezak ieskatities VoR kops MH370 pazusanas, vini vieni no retajiem veido labus, informativus un sapratigi spekulativus rakstus par pazuduso aviolaineri.

A guide to MH370 conspiracy theories: 10 most curious versions

Cik esmj runajusi ar saviem pazinam, neviens netic stasta oficalajai versijai. Man tas vispar liekas smiekligi apgalvo, ka MH370 ir avarejis Indijas oekana- tam pieradijumu tacu nav!
11.04.2014 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits