Personīgi es iesaku Valentīnu Kandaurovu Dzirciema ielā.
Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centrs, otrajā pusē Stomatoloģijas institūtam.
Konsultācija toreiz bija par brīvu, vari pazvanīt un uzzināt.
Operācija man izmaksāja 2000 LVL. Bet tā kā tas bija smagas traumas rezultāts un operācija ilga 4h. Ne mirkli nenožēloju, jo kaula daļa degunam bija sadragāta un nepareizi saaugusi, deguns sliecās uz vienu sānu. Šī ir prestiža daktere, viņa dod garantiju tam, ja pēc gada ir pazīmes tam, ka sadzīšanas process nerit labi un ir redzams defekts viņa taisīs operāciju par velti, būs jāapmaksā tikai slimīcas izdevumi. Tfu, tfu, tfu, bet ir pagājuši gandrīz 2 gadi un mani rezultāts vairāk kā apmierina.
Viņa nav kreisā daktere vai kā tamlīdzīgi, ja, piemēram, tev ir Rīgā ģimenes ārsts vai lors, pajautā viņam atsauksmes par šo ārsti.
Man patika tas, ka atšķirībā no citiem plastiskajiem ķirurgiem viņa ieraugot manu degunu un rentgenu, pateica, operācija būs ļoti smaga, lauzts ir tas un tas, to vajadzēs tur un tā. Atšķirībā no citiem, kuri pateica, ka pēc būtības nav jau tik traki, panēsāsi ģipsi 3 dienas un būs ok.
Man ģipsis bija jānesā 13 dienas, pēcoperācijas periods sāpju pilns, turklāt tie nenormāli lielie tamponi nāsīs jeb pats trakākais viņu maiņa, tas bija kaut kas, bet man bija savādāks gadījums. Iesaku izstaigāt visas konsultācijas pie ārstiem un saprast, kurš ir tavs, galvenais neļaujies tam, lai tevi pierunā ar skaistu smaidu, jo tomēr runa iet par tavu seju. :) Veiksmi!