Laura tev nav sajēgas, kas tas bērns vispār ir, ja reiz asociējas ar netīriem pamperiem un sevis nemitīgu ierobežošanu. Tici vai nē, bet tad, kad ir savs bērns, domāšana mainās normāliem cilvēkiem. Kāpēc, lai tā nebūtu arī tev, ja vien pati neuzskati, ka esi nenormāla.
Es tagad neaģitēju, lai netaisi abortu, man pa lielam vienalga. Es vienkārši gribu tev norādīt, ka tev nav ne mazākās sajēgas, par ko tu runā. Ne mazākās sajēgas par to, kas ir bērns un kā tas ir - būt mātei. Te vairumam šīs sajēgas nav un, paldies Dievam, pietiek prāta nedzemdēt, lai "paskatītos, vai tiešām ir tik traki". Un par to "es negribu visu laiku domāt par bērnu"... Tas jau nav piespiedu kārtā, tas vienkārši notiek dabiski. Domāšana mainās.
Man piedzima bērns 21. gada vecumā un varu tev pateikt, ka nedz nauda, nedz vīrieša esamība/neesamība, nedz "it kā egoisms" (kas vispār pa lielam ir bulšits, man liekas smieklīgi, ka cilvēki paši sevi sauc par egoistiem, jo lielākoties tā vienkārši ir runāšana runāšanas pēc; reāls egoists vienkārši tāds ir, nevis to apgalvo un dzīvot vispār gribas visiem) nespēj sievieti apturēt sasniegt savus mērķus, ja vien viņa pati nav slinka un neaktīva.
Man ir fullt-time darbs labā uzņēmumā, papildus tam es organizēju un vadu pasākumus, nodarbojos ar mūziku, sēžu kosmo un skatos seriālus. Nupat pierakstījos šoferu kursos, eju uz teātri, 2x mēnesī laižu kaut kur ballēties, kopš bērna dzimšanas esmu bijusi ceļojumā pagaidām gan tikai uz Londonu, bet plānoju rudenī lielāku ceļojumu ar bērnu kopā. Kopā ar sīko laižam uz zoodārziem, hokeja spēlēm, botāniskajiem dārziem. Jā, nav tādas dienas, kad es vienkārši gulētu un nedarītu neko, bet tas ir fantastiski.
Pirms man bija bērns man nebija nedz nopietna darba, nedz nākotnes plānu... Spried pati.