Laba saimniece vs saimnieks:)

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nesen ar koleģiem aprunajājām šo tematu. Un videjie secinajumi. Par to kā atpazīstam labu saimnieci un siamnieku ciemojoties piemeram.

saimniece

1. tualetes tīrība
2. virtuves tīrība
3. Tukša veļaskaste netirās ir liels pluss. ( nu ja paman vispar :D )
4. vienmer pat negeiditus viesus ir ar ko pacienat. Vīns,konjaks,kafija,teja,cepumi,končas.

saimnieks

1. asi naži
2. viss labi strādā( nav salauzta ķebļa kaja, atlupušas tapetes,salauzta tējkanna)
3remonts. nav jabut krutam, bet lai viss patikams.
06.03.2014 17:49 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Ja negaidīti ciemiņi atbrauks, tad es nesākšu domāt par nažu asumu vai veļas kastes tukšumu, bet gan aizsomāšos par ciemiņu neaudzinātību ierasties neaicinātiem vai nebrīdinot (neattiecas uz tuvākajiem draugiem un radiem, jo tiem būs vienalga par visu kārtību).
Vīnš, šampis, konjaks un konfekšu kārba vienmēr mājās ir, bet tikai tādēļ, ka pašiem var kaut ko sagribēties. Uzskatu, ka ciemiņiem (vismaz neaicinātiem) ir pašiem ciemakukulis jānes!

Wolf, nav tava draudzene vienīgā, mūsu kaķim ir atvēlēta viena stendere ar tai apkārt esošajām tapetēm, jo arī apnika cīnīties ar to zvēru. :D
06.03.2014 19:33 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Par viiriisiem nemaz nezinu, bet vispar uz viniem attiecas gandriz visi tie pasi notiekumi, kas uz sievieteem - vai tad veči nevar piedaliities griidas izsuuksanaa, WC iztiiriisanaa un dvielu nomainjaa? Man liekas, ka var un tapec vinju saimnieciskums neaprobezojas tikai ar asiem nažiem un remontu. Par remonu ari varetu pastrideties, jo ir cilveki, kas dzivo iireetos dziivoklos un tad, lai PSRS laiku mitekli kaut cik savestu kaartiibaa, vajadzetu ielikt daudz liidzeklus. Tas jaadara dzivokla saimniekiem. Tachu kaut kaadus slēdžus salabot (lai elektriba nesit pa nagiem), udens kranus un griidas liistes kartigi pieskruvet gan vajadzetu.
06.03.2014 19:45 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja paskātās kāda virtuve paliek no rīta, kad parasti nav daudz laika un kad bērni aiziet uz skolu un vecāki un darbu, tad diez vai kāds būs labs saimnieks vai saimniece.

Bet cilvēkus kas dzīvo nelielā un patstāvīgā bardakā var pat apskaust jo viņi īpaši neiespringst ko kāds par viņiem padomās.
06.03.2014 19:47 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ja paskātās kāda virtuve paliek no rīta, kad parasti nav daudz laika un kad bērni aiziet uz skolu un vecāki un darbu, tad diez vai kāds būs labs saimnieks vai saimniece.
Man nekad nekad TĀDS tur nepaliek. Mes 3 cilveki gimene. Laikam atkarigs, ko ēdat no riitiem. Mums ir parastaas paarslas ar pienu, citreiz auzu aplejamaa putra, banaani vai citi augli. Nešmorējam puscūku no rītiem, tāpēc cuku kūti nesataisām. Trauki trauķenē, kafijas biezumi WC, mizas miskastē un ar mitru drānu noslaucīts galds. Daudz spēka un LAIKA tas neprasa.
06.03.2014 19:55 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
par kaķu nagu asināmajiem jāpiekrīt, ka ne visi kaķi tos novērtē- man arī, kad bija kaķis, bija visvisādi nagu asināmie bijuši, bet tik un tā par labāko asināmo viņš uzskatīja gultas apakšējās malas un tapetes :D

Bet vispār izlasīju tēmas pieteikumu un sapratu, ka es laikam dīvaina vai akla, ka nepamanu to, jo, ejot ciemos, nekad neiedomājos pievērst uzmanību nažu asumam vai veļaskastes saturam. :D Varbūt vienīgi grīdas tīrībai, bet arī nepievērsīšu uzmanību, ja vien nebūs tiešām netīra.
06.03.2014 19:57 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Man nekad nekad TĀDS tur nepaliek. Mes 3 cilveki gimene. Laikam atkarigs, ko ēdat no riitiem. Mums ir parastaas paarslas ar pienu, citreiz auzu aplejamaa putra, banaani vai citi augli. Nešmorējam puscūku no rītiem, tāpēc cuku kūti nesataisām. Trauki trauķenē, kafijas biezumi WC, mizas miskastē un ar mitru drānu noslaucīts galds. Daudz spēka un LAIKA tas neprasa.

Pilna izlietne ir pirmais par ko es biju domājis.
06.03.2014 20:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits