Sveikas vēlreiz!
Kādu ūdeni lietojat uzturā? Krāna vai pudelēs nopērkamo? Dienā jāizdzer vidēji 2-3l, tad nu vai neapnīk staipīt uz mājām, ja pērkat veikalā?
Ņemu ūdeni no vecmammas, viņai ir ļoti tīrs nefiltrēts ūdens. Parasti 5l pudelē ņemu, bet netiek izdzerts ilgu laiku. Kaut kā neiet man ar to ūdens dzeršanu.
Kaut kurā žurnālā lasīju, ka Latvijas krāna ūdeni var dzert, nekādas vainas nav. Tgd man ir dillema, jo īsti nezinu, ko darīt. Kad kādam prasu, tad saka, ka dzer veikala nopērkamo, bet, ja var dzert krāna, tad gan nauda ieekonomējas, gan nav jānēsā tas smagums.
Dzeru tikai Evian. Nopeerku uzreiz iepakojumu ar 6 lielajaam pudeleem un man pietiek apmeeram nedeeljai. Darbaa ir uudens aparaats, taadeelj peerku uudeni tiaki dzersanai maajaas.
Aj, man tik grūti iet ar to ūdens dzeršanu.. cenšos to kompensēt ar daudz tējām, kaut gan zinu, ka tas jau nav tas.
Parasti arī pērku 5L, aptuveni katru otro dienu, jo draugs ātri izdzer.
Majās lietoju filtrētu krāna ūdeni ( kafijai, tējai un ēdiena gatavošanai ), avota ūdeni vai negāzētu minerālūden. Ārpusmājas tikai minerālūdeni ( pārsvarā negazētu ).