Čau. Saņēmos tomēr uzsākt diskusiju par breketēm. Zinu, ka esat jau daudz par to runājušas..
Kur Jūs iesakat likt breketes? Un vai var maksāt pa daļām? Es nevaru apmaksāt uzreiz par abiem žokļiem... Cik Jūs maksājāt par abiem žokļiem (ja esat likušas) ? Biju nesen uz konsultāciju pie dr.Kreiles, viņa man pilnu sarakstu iedeva, kas būtu jādara ar zobiem. Man ir nepareizs sakodiens un viens šķībs zobs priekšā, bet tas nenozīmē, ka man būtu tik daudz zobu ārā jārauj. Viņa teica, ka man vajag uztaisīt fikso operāciju, kur kaut ko nogriež zem mēles un tad ir jāiet raut ārā kādi 4 zobi.. Pie viņas gāju tieši no sava zobārsta(kas strādā tajā pašā klīnikā), laboju zobus vismaz pus gadu.. Bet dr.Kreile pateica tik to, ka mana zobārste ir muļķe un to, ka zobi man nav salabojami un raujami ārā. Es ļoti sabēdājos un aizgāju prom. Viņa bija diezgan barga kundze, tāpēc kaut kā bail atkal iet pie viņas. Mamma tieši ļoti vēlas, lai eju pie viņas taisnt zobus. Bet vai ir vērts man raut tos zobus ārā? Savā laikā es sabojāju zobus ar saldumiem un vairāki jau ir izrauti, un ja tagad vēl izraus, tad palikšu vispār bez zobiem..