Man ir "migrēnveida" galvassāpes ar auru (mirguļošana kaut kādā redzes lauka daļā). Neiroloģe nevarēja tik ātri uzstādīt pavisam drošu diagnozi, - visticamāk, ka tā esot migrēna (bet varot būt arī kas epilepsijveidīgs - elektroencefalogrāfijā man parādījās kaut kādas tur nepareizības, un ārste paskaidroja, ka tas ir kaut kas uz epilepsijas pusi, no kā sliktos apstākļos ar laiku varot attīstīties epilepsija, un, ko nezināju, tā ne vienmēr izpužas kā krampju lēkmes, varot būt arī galvassāpes).
Lai vai kā, izrakstīja man zāles pret migrēnu un zāles pret epilepsiju, ar domu - ja palīdz tās, kas pret migrēnu, tad zinās, ka man migrēna. Izlasīju internetā iespējamās blakusparādības un nevienas no zālēm nepirku. Tāpat man tās sāpes nav stipras (jā, zinu, netipiski).
Lietoju Relaxen sīrupu nerviem un labākam miegam, priekš manis tas ir gandrīz brīnumlīdzeklis.
Bet vispār galvassāpēm var visvisādi iemesli būt, mani arī sūtīja uz dažādām pārbaudēm, vai ar asinsvadiem viss kārtībā, vai nav kādi jaunveidojumi... Tā ka vislabāk aiziet pie ārsta laicīgi.