Sveiki!
Strādā kā zirgs bet mazs atalgojums? Vēlies kaut ko vairāk priekš sevis iegādāties vai aizlidot atpūsties uz kādu no kūrorta pilsētu, bet nepietiek naudas. Vai vienkārši neesi pelnījusi dzīvot labi jo neesi deputāte? Nē pietiek es gribu sev labu dzīvi,dzīvot pilnvērtīgi kā citi cilvēki.
Es agrāk dzīvoju ar algu 200 Ls mēnesī bet strādāju kā zirgs,bet tad es iepazinos ar vienu draudzeni un viņa man pateica vienu ļoti labu mājaslapu kur var pelnīt nepieliekot lielus spēkus. Es no sākuma neticēju,bet kad viņa parādīja savus ienākumus uz sava konta no tās mājaslapas,bet ar to man nepietika. Mana draudzene paņēma un apmaksāja manu kontu un teica ja es nenopelnīšu neko tad neko nevajadzēs atdot, bet ja nopelnīšu tad man nāksies atdot viņai iemaksāto naudu! Es smējos par viņu ka viņa velti iztērēja savu nadu,bet ko jūs domājat pēc mēneša mans uzkrājums bija 570 $ , un viņas iemaksāto naudu nācās atdot :(
Bet tas nekas es tik un tā biju ieguvēja :). Nākoš mēnes jau pēc plāna būs lielāki ienākumi jēē !!! Lūk adrese kur es reģistrējos!( http://urbis256.glbonus.in ). Ja ir kādi jautājumi vai vajag palīdzību rakstiet man palīdzēšu:)