Nu man sanāk, ka dzemdības ilga no 00.30 - 4.25. Kontrakciju laikā vaidēju, jo man šausmīgi sāpēja, likās, ka noraušu visus palagus, kas gultā bija, ķēros gultas malās ar visiem nagiem, domāju, ka nesāpēs, kā tad. Un es nesaprotu, pa kuru laiku varēju atpūsties, ja man kontrakcijas praktiski nepārgāja, ja labi viena minūte bija, ka nesāpēja un atkal uznāca sāpes.
Pati izspiešana man likās viegla, ka tik ātrāk, vecmāte tik - nespied, nepaiet ne brīdis, es prasu - nu var spiest? :D Bļaut nebļāvu, nezinu kā vispār varētu apvienot bļaušanu ar spiešanu kopā. Draugs teica, ka tajā brīdī, kad spiedu, es esmu bijusi sarkana, viņš tik sarkanu cilvēku neesot redzējis. Un, kad vecmāte lika nespiest, viņa vēl noteica - pagaidi, es nevaru saprast - būs jāiegriež vai nē. Jej bogu, man vai sirds izlēca, domāju, kāda griešana, liecies mierā. :D Bija iekšējie plīsumi un man ļoti sāpēja, ka šuva, es būtu labāk otrreiz spiedusi bērnu laukā. Un ginekoloģe kas šuva - pacieties vēl mazliet, zinu, ka sāp un tik šuj un nevar sašūt, nesaprata, kas tur īsti ir, jo baigi asiņoja, beigās jau lika ledu klāt un nāca atkal pēc 20min skatīties, vai viss ir kārtībā. Es ar tādām bailēm tās 20min gaidīju, jo nu man galīgi negribējās, ka vēl tur ņem un kaut ko šuj. Bet tagad tās visas sāpes ir aizmirsušās. :)