Izpalīdzīgais Ex

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Meitenes,

vai jums ir bijušas situācijas, kad bijušais, kas jūs pameta, tomēr turpina jums izpalīdzēt, ja palūdzat? Piemēram aiziet uz noteiktu veikalu, noteiktā pilsētā un tieši priekš manis nopirkt noteiktu lietu, kas man nepieciešama? Viņš saka, ka viņam neesot grūti to izdarīt.
Vai piemēram, saka ka lai droši zvanu vai rakstu, ja gribu parunāties, viņš man vienmēr atbildēšot. Vai piemēram saka, ka viņa mājas durvis man vienmēr ir atvērtas, ja man rodas nepieciešamība. Apjautājas par manu mammu, izpalīdz manai māsai darba atrašanā. Ja manam datoriņam kkas buksē, salabo.Tādi sīkumiņi.
Ikdienā mēs nekomunicējam, par pagātni nerunājam, vnk ir tāda saikne . ārēji viens otram vēljoprojām patīkam, to neviena puse nenoliedz. Nejūtos par to ne labi, ne slikti. Vnk pieņemu to kā dzīves sastāvdaļu. Esam norunājuši, ka neesam draugi un nav mums iekšēji arī to čomu sajūtu, bet tā kā kopā neesam, tad pat nezinam kurā dzīves lauciņā vienam otru ielikt.
Reizēm domāju vai viņš ir vnk māte Terēze vai arī esam kkādām neredzamām saiknēm tomēr viens pie otra saistīti :)
08.02.2014 10:04 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vai nu ir vai nav. neesmu tik bezpalidziga un visadi citadi apdalita,lai pienemtu palidzibu no bijusa drauga.
08.02.2014 16:11 |

Reitings 194
Reģ: 06.08.2013
Man ir ļoti līdzīga situācija. Jau labu laiku vairs neesam kopā, bet uzturam draudzīgas attiecības. Viņš regulāri uzzvana, apjautājas kā iet. Uz svētkiem satiekamies, apsveicam viens otru. Arī ikdienā piedāvā palīdzēt, cik nu tas ir viņa spēkos, atrodoties citā kontinentā. Itkā draugi neesam, bet tajā pašā laikā esam. Un ļoti labi draugi. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka izsķīrāmies dēļ attāluma.

Un manam nākamajam puisim būs ar to jāsamierinās - ar super foršajām davaniņām, ar to, ka ik pa laikam satiksimies, uzturēsim kontaktus.

Tāpēc, manuprāt, arī tava situācija ir pilnīgi normāla un nekas nav jāmaina. :)
08.02.2014 16:13 |

Reitings 161
Manuprat viriesiem,nu vismaz tiem,kas ir sakarigi, ir svarigi palidzet sievietem.tas viniem savs veids ka pasapliecinaties. Lai gan mans bijusais nevienai citai savai bijusajai nekad nav palidzejis vai ka savadak izradijis uzmanibu pec skirsanas.Esmu pirmais savdabigais eksemplars :) tas tikai pierada to ka mums kopa bija labi un attiecibas bija forsas bet beigu beigas musu nakotnes plani nesaskaneja
08.02.2014 17:17 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Bijušie man ir pagātne un katrai no šķiršanās reizēm bija iemesls, kapēc viņi ir bijušie. Negribu nekādas attiecības ar savu pagātni.
08.02.2014 18:36 |

Reitings 79
Reģ: 07.11.2011
"...Vina atbilde bija,ka negrib dzivot kopa un neredz mani ka savu sievieti un bernu máti" un viņš vēl turpina uzvesties kā agrāk? Vai precīzāk sakot Tu atļauj viņam to darīt?
Jā, tu tici darbiem, ne vārdiem. Bet pasaki man, kurš džeks teiks, ka neredz kopīgu nākotni, ja īstenība redz? Par tādām lietām tomēr nemelo un šajā gadījumā notici viņa vārdiem.
Pašlaik ar katru tikšanos viņš Tev pamet konfekti. It kā jūtu nav, bet tomēr jauki, kad ir meiča kurai acis joprojām zib. Un tu arī pati aizgāji, bet tomēr jauki, ka vismaz kāds vēl pievērš uzmanību. Tā tāda abpusēja čakarēšana.
Pievērsies labāk darbam, skolai, draudzenēm, nomaini frizūru bla bla bla un priekš sevis uzstādi robežu, ka pat arī tev ir vientuļi, vai viņam paliek vientuļi un beigās viņš labo tavu datoru, tad tas nenotiek tiešām biežāk kā 1x mēnesī.
08.02.2014 19:09 |

Reitings 161
taidzhera, ar mani viss kārtībā, es ļoti nopietni uztveru to, ja vīrietis man saka, ka neredz mani savā nākotnē pēc 3 gadiem. Lai arī sāp atraidījums,tas tomēr ir salīdzinoši labāk nekā pēc 5 vai 10 gadiem un pāris bērniem.
Es īpaši neanalizēju kāpēc vēl komunicējam, lai tas vnk notiek, kamēr šī komunikācija pati dabiskā veidā izsīks. Citreiz labākā darbība ir bezdarbība un zinot sevi kā emocionālu būtni, man šobrīd ir ok
08.02.2014 21:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits