Godīgs puisis

Reitings 83
Reģ: 07.07.2009
Čau mīļās!
Es izvēlējos sev blakus ļooti godīgu puisi. Pat pārāk godīgu.
Man ir 23.gribu vēl trakot,patīk atpūsties,bet nu arī ne pārāk bieži. Nu bet esmu no dauzoņām,ja tā var teikt. Bet ar viņu nav iespējams kopā atpūsties. Jo viņa klātbūtnē man jāuzvedas godīgi,nedod Dievs ja uzpīpēšu ar meitenēm,tad lekcija man garantēta. Man ļoti jāpiedomā kā viņa klātbūtnē uzvesties un tas mani smacē nost. Kopā nedzīvojam,tagad arī tikšanās sanāk retas dēļ darba. Tāpēc pagaidām ir tā,ka pa nedēļu varu darīt ko vēlos,varu ar meitenēm satikties vai ko tādu.
Kad par to padomāju,viņš būtu ideāls ģimenes dzīvei,ideāls kā tēvs un vīrs. Bet pagaidām ir kā ir. Viņš dzīvo laukos un uzvedas arī tākā tāds opītis :( Viņam ir 26 gadi. It kā puisim taču arī vajadzētu iztrakoties līdz izveido ģimeni. Esam par to runājuši,viņš vēlas ar mani pavadīt laiku,atpūsties pirms veidojam ģimeni. Bet viņa izpratnē atpūta,tas ir mīcīties pa gultu,iet ārā strādāt,nu un vasarā aizbraukt kādā eksursijā.
Puisis pats kā tāds ir labs un foršs. Uzmanību velta un mīl.
Iesakiet ko ar tādu var ko iesākt?
Stulbi teikt,bet man ļoti pievelk pie tiem sliktajiem puišiem,liktenis tagad ar mani ir izspēlējis joku un iedevis pārmaiņas pēc godīgu puisi :)
07.02.2014 23:21 |

Reitings 46
Reģ: 27.01.2014
Kate, man pilnīgi tas pats.. nu jau 5 gadi kopā. pirmajā gadā gribējās tusēt, iešmigot ar meičām, bet tagad jūtos laimīga, jo man ir stabilas attiecības
08.02.2014 01:05 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Nu par to mājas kārtošanu, jūs nevarat sarunāt, ka šodien iesiet tur un tur, bet rīt tu viņam palīdzēsi izdarīt mājas darbus? Nu apmēram tā - tu man, es tev.
08.02.2014 01:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Intereshu nesaskaneeshana. Peec savas pieredzes - agri vai veelu apniks. Te runa pat nav par jauniibas iztrakoshanos, bet gan par to, ka ir cilveeki, kuri no maajaam nemiil liist laukaa un ir taadi, kuriem vajag iziet sabiedriibaa un kaut ko dariit. Kopaa shaadiem ir gruuti. Mans pirmais viirs bija paarveerties par seeni peec paaris lauliibas gadiem un peec kaada laika vinjsh man bija svesh cilveeks, jo es turpinaaju uztureet aktiivu sociaalo dziivi un man bija citas intereses kaa vinjam. Beigaas nebija gandriiz nekaa, atskaitot biznesu, par ko vareetu parunaat.
08.02.2014 01:27 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Varbūt tevi kaitina nevis viņa godīgums bet viņa "mīzelēšana". Tač reāli mīž padejot. Mīž izrādīt emocijas. Var tač arī godīgi padejot un godīgi priecāties par dzīvi. Bet jūra puiešam neasocējas ar prieku. iespējams viņa gadījumā tā ir 30ls benzīnā, un smirdoša pludmale. 2h pasauļoties? Sasodīti dārga un skumja izklaide. Tiešām, labāk paskaldīt.
08.02.2014 01:47 |

Reitings 28
Reģ: 19.02.2013
Dzīvo tak kā vēlies - tev ir 23. Puišu daudz, gan viņš savu mājās sēdētāju atradīs. Nekavē laiku ar cilvēku ar ko nejūties labi tikai tādēļ, ka kaut kas viņā tev patīk.
08.02.2014 05:11 |

Reitings 115
Reģ: 29.01.2009
Foršs puisi, bet ne Tev, Tev vēl vējš galvā svilpo.

+
08.02.2014 09:50 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Manuprāt ja cilvēks ir garlaicīgs tad tas nenozīmē, ka viņs ir labi piemērots ģimenei. Ne jau garlaicība un pasivitāte liecina par labu ģimeniskumu. Arī vēlak, kad veidosies ģimene, būs bērni - viņs tāpat būs garlaicīgs nūģis - opītis, bet tu, kaut vecāka būsi dauzoņa - aktīva, jautra, gribēsi vairāk kaut kur iet, braukt - aktīvi pavaīt laiku ar ģimeni, bet viņam arvien liksies ka atpūsties vajag lauku darbos vai gultā vāļāties.

Nez vai man izdevās nodot savu messidžu - bet Arī traki, dauzonīgi puiši ar laiku veido ģimeni un ķļūst par labiem tēviem, kuri uztr aktīvu dzivesveidu - sporto, iet ar ģimeni uz pasākumiem, velta laiku sievai. Tā kā meklē cilvēku kurš jau tgd tev ir iemērots - tad arī vēlāk būsiet harmonijā, nevis paļaujies uz kaut kādiem muļķīgiem stereotipiem.
08.02.2014 09:54 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
iedomājies,ka Tev būs bērns un viņš tā vietā,lai aizvestu bērnu uz jūru ies skaldīt malku?

un kas tur slikts??? ja būs dēls, tad no viņa kārtīgs cilvēks izaugs, kam būs darba mīlestība jau no bērnības ieaudzināta!
08.02.2014 10:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits