Kad man tētis mājās nomira, mēs uz kādām 40 dienām aizklājām visus lielos spoguļus majās. Un brālis ar kūpošu kadiķa zariņu visus mājas stūrīšus izstaigāja un laikam ar kaut kādu šķidrumu dzīvokli apšļakstīja. Nu lūk, pēc tām 40 dienām noņēmām no spoguļiem drānas un spoguļus nelikvidējām.
Es atceros, ka pēc dažiem gadiem, kopš tētis nomira, piespraudu viņa bildi pie spoguļa. Ujjj, būtu zinājusi iznākumu, nebūtu likusi. Kr4, kad tā bilde stāvēja piesprausta pie spoguļa, tā pēkšņi tajā istabā (manā istabā) sāka jocīgas lietas atgadīties. Tad pēkšņi naktī atvērās mūzikas centram tā vieta, kur liek diskus iekšā, bieži slēdzās iekšā un ārā tas pats mūzikas centrs. Tad ar draugu vakarā skatamies televizoru, pēkšņi no spoguļa nevis nokrīt, bet tika aizmests maziņš lācītis, kuru biju uzlikusi uz spoguļa. Tiešām, es redzēju kā tas lācītis lidoju uz otras sienas pusi. Tas bija ļoti nepatīkami. Brrr. Tad es sapratu, ka bilde no spoguļa ir jānoņem. Kopš noņēmu, tā arī vairs nekas tāds spocīgs neatgadījās. Jā, sapratu, ka to visu darīja mans tētis.