Es gan neesmu eksperts, bet, manuprāt, tas nav nereāli par šādu summu! Vēljovairāk, ja tas ir mazpilsētā. Tur pat, man liekas, ka sanāk normāls siltais galds!
Tērpi- vīrietim gan jau uzvalks ir, jauns nav jāpērk
Kleita - var gan īrēt, gan nopirkt lietotu. Ja negribu nez kādu grezno kleitu, tad var nopirkt pat par 50Ls.
Šī piemēram (uz ātru roku ielūkojoties sludinājumos) maksā 57 Eur. Nav taču tik briesmīga, ne?!
Kurpes arī droši vien var piemeklēt no esošām vai uz atlaidēm nopirkt.
Gredzeni- ideāli, ja jums ir savs zelts, ko pārkausēt.Tagad grūti pateikt, jo neesmu skatījusies cenas pēc euro. Bet nu vienkāršās zelta stīpiņas nav dārgi, līdz 200Eur
Auto - noteikti vedējiem ir auto (vai pašiem vai draugiem vai kaimiņu Sašam:D), ar to arī var doties uz ceremoniju.
Rotājumi - tur tad pašiem jāsaktās. cik daudz un kā. Mazpilsētā nevajadzētu būt lielai summai. mēs iekļāvāmies 100Ls (baznīca, mašīna, pušķis, piespraude, ziedu pušķi mammām, ziedu dekorācija aiz Jaunā pāra galda, + dekorācijas ap un pa viesu namu).
Es jau kāzu beztēmā minēju, ka lētāk ir ziedus pirkt nakts tirgū Rīgā.
Ceremonija - dzimtsarakstu nodaļa vai baznīca? Tur jau arī nekas traki daudz nav. Līdz 50ls?
Ēšana - 20 cilvēki man šķiet, ka mierīgi var iekļauties šajā summā kādās vēlajās pusdienās kaut kur.
Foto - var atrast fotogrāfus pa 100 - 200Ls. Varbūt rados, draugos ir kāds, kaslabi fotografē.
Un tad jau vēl maku-up, frizūra,utt.sīkumi (nu tie lielākie sīkumi. Būtu jau vēl viss kaut kas, bet tas atkal palielinātu summu) pēc iespējām un vēlmēm.
Kamēr es te buros meitenes droši vien būs daudz sarakstījušas, bet nu man tiešām šķiet, ka uz tādu cilv;eku skaitu 1000ls nav tik traki un neiespējami! Protams, ir lietas no kurām nāksies atteikties.. bet varbūt jūs nemaz paši negribētu.
Vēl viens variants - pēc ceremonijas kopā ar visiem doties dabā! Varbūt jums ir lauku mājas, īpašums, kur var baudīt pikniku, doties pirtiņā, utt. :)