Pat tad, kad viss liekas vislabākājā kārtībā, vienmēr atradīsies kaut kas, ka par ko uztraukties. Tātad, kas jums šobrīd ir aktuālākā problēma, par kuru visbiežāk domājat vai satraucaties? Attiecības, svars, darba apstākļi, ģimenes lietas...
Dzīvesvieta. Man nav tādas vietas, kur varu justies brīvi, nepiespiesti un būt es pati. Jau no 15 gadu vecuma dzīvoju var teikt "uz koferiem" - kojās, īrētās istabiņās utt. Mans sapnis ir pašai sava māja/dzīvoklis, kur man neviens nemācīs dzīvot, kur nebūs vienmēr ar sakostiem zobiem un smaidu sejā jāpiecieš kāda cita izdarības vai kārtība, kur varu uzaicināt pie sevis savus draugus, kur varu turēt mājdzīvnieku un... vienkārši justies labi. Zinu, ka tā diena tuvojas
Ir tikai viena globāla problēma - viss pārējais man šobrīd liekas pilnīgi sīkumi. Tāpēc,kad dzirdu kā man apkārtējie sūdzas par savām attiecībām, kolēģiem, darbu, sliktajiem kaimiņiem, nolūzušo nagu utt., es pie sevis nodomāju - laimīgie..
Sonata13, aprakstīji manas sajūtas vārds vārdā. Lai arī šobrīd nav savs un tikai ļoti nesen esmu sākusi īrēt (bet toties viena pati), vārdos nevaru izteikt, cik laba sajūta, ka vairs nav jādala un jāceļo no vietas uz vietu.
Uztraucos vai būšu pietiekami labā līmenī lai iestātos LMA, kā ar visu laiku pie sevis ir kreņķi jo ātrāk gribas sākt dzīvot ar savu puisi kopā Rīgā, bet tā kā man mācības ir pirmajā vietā, tad tas varētu būt ka tiks atlikts pat uz pāris gadiem, un tas mani uztrauc jo lūk ar viņu tiešām gribu ātrāk uzsākt to ģimenisko dzīvi kopā, prom no zinkārīgām acīm.