Man kopā ar figūrām bija ne vairāk par 25min, vispār ļoti ātri, tur pat pa Pārdaugavu pabraukājos un viss, čiks un gatavs! Biju šokā..likās, ka liks ilgi braukt, nekā :)
Es liku visai sen, bet arī biju pārsteigta (un pārliecināta, ka neesmu nolikusi), ka eksāmens jau beidzās.
Bija figūras, mazliet pa Pārgdaugavu pavizinājos un atpakaļ CSDD laukumā.
30 minūtes, neskaitot figūras, figūras laiks vispār negāja, kad noliku figūras, tad, apstājamies un instruktors pateica ka no šīs vietas sākas laiks, 30 min . :)
Par eļļām man nebija jautājumi, man vispār trāpījas viegli jautājumi- Ieslēgt labo, kreiso, avārijas signālus un viss. :) Kaut gan par eļļām biju iezubrījusies no a-z ;D
Man nebija nekāda jautājuma..Vispār nereāli paveicās man, Dievs stāvēja klāt un iedeva tādu eksaminatoru, kas bija ar sirdi krūtīs. Jo normāli būtu izkritusi aiz savas neuzmanības.
Man bija gan jautājums, gan figūras, gan braukšana.:D otrajā reizē:D
pirmajā reizē mans eksāmens beidzās pēc 5 minūtēm,kad nolažojos:D otrajā reizē viss čotka - 25 minūtes. draugam zvanīju un šis bēdīgā balsī teica- nekā?
es saku,ka noliku, bet šis netic,jo pārāk ātri viss esot man beidzies.:D
Libra, ļoti ilgi. Instruktors atceros teica, ka ja ilgāk par 50min, tad cilvēks, kas liek tiesības, iespējams, ir pieļāvis nopietnu kļūdu kaut kur braukšanas posmā un eksaminators dod iespēju sevi tā kā vēlreiz pierādīt, bet nu, kas zina.