Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sirds vai prāts

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
Un atkal liktenis man neliek garlaikoties.

Esmu kopā ar savu mīļoto jau 6. gadu un mums viss ir ok, bet gadus 3 atpakaļ es satiku vīrieti, kas man ļoti iepatikās. Es saprotu, ka starp mīlestību un simpātiju ir liela atšķirība...un pēdējo mēnesi šī simpātija liek manai sirdij pukstēt straujāk un domāt tikai par to jauko vīrieti (ak Dievs, mani moka sirdsapziņa un dusmas uz sevi - kā es to vīrieti varu tā saukt - man taču ir draugs, ko zinu kā savus 10 pirkstus, un mums ir kopīgi plāni, kopīgs mājoklis, kopīgs kaķis un galu galā, mums taču ir mīlestība), un es labprāt viņam uzrakstītu kaut tikai vēstulīti, lai viņš zina, ka viņu atceros. Un kaut arī starp mums nekas nav bijis, izņemot stipras simpātijas, un kaut arī viņš zina, ka man ir draugs, un es to ļoti labi zinu, mani tāpat nedaudz velk pie viņa! Citreiz naktīs domāju, kā būtu, ja es būtu kopā ar viņu nevis savu draugu... un man sāp sirds, ka varu tā domāt, jo mans mīļotais vīrietis, man draugs, mans "vīrs", mans atbalsts un mans plecs, uz kura izraudāties ir tik labs, bet es esmu tik slikta, ka domāju par to otru vīrieti! Nu, kā tā!!!!

Pat nezinu, ko vēlos no jums, vienkārši gribēju izrunāties, kādam to izstāstīt, jo....parasti es visu stāstu savam mīļajam, bet tagad es to nevaru, un arī draudzenēm man ir KAUNS stāstīt, ka manī klejo un moka mani domas par manu simpātiju! Fuj!
14.01.2014 16:14 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vienīgais, ko varu piebilst, ka prāts tomēr spēj kontrolēt sirdi nelielās devās un tas pat ir nepieciešams, lai nekristu mūsdienu kārdinājumos. Jebkurā gadījumā tas trešais visticamāk ir kristāla pils Tavā galvā .. Ir taču tautas teicieni par tēmu "Labāk zīle rokā nekā sīlis kokā" utl.

Ieteiktu kādu actionu ar savējo uztaisīt, lai tādas domas par otru pamet galvu. Tam noder pozitīvas atmosfēras radīšana - kopīga izklaide, kuras laikā vēlreiz pārliecinies, ka viņš ir cilvēks, kuru mīli, vai pretēji - pastrīdēties un izveidot kādu negatīvu momentu, lai sajūti, ka vari viņu zaudēt. Tas parasti arī nostrādā un cilvēks saprot, ka nevēlas zaudēt mīļoto. Jebkurā gadījumā vajag izrauties no ikdienas ritma attiecībās un ienest kādu jaunu vēsmu. Sliktakajā gadījumā var ar to otru sabīdīt kaut ko, kas visticamāk, būs vilšanās vai arī pretēji, un vismaz sapratīsi kurš tad Tev iet vairāk pie sirds.

Es spēju ar prātu nogalināt jūtas vai tās pastiprināt, bet labi apzinos, ka tas nav visiem dots.

Jebkurā gadījumā tā ir Tava dzīve! Kā izlemsi darīt, tā būs pareizi.
14.01.2014 16:37 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
man taču ir draugs, ko zinu kā savus 10 pirkstus, un mums ir kopīgi plāni, kopīgs mājoklis, kopīgs kaķis un galu galā, mums taču ir mīlestība)

starp mums nekas nav bijis, izņemot stipras simpātijas

Mīlestība ir mīlestība. Simpātijas ir simpātijas.
14.01.2014 16:41 |

Reitings 237
Reģ: 13.01.2014
Es tava vietā izmestu arā to tavu simpātiju no sirds, un galu galā dzīvotu laimīgi ar savu vīru ! ! ! ! ! ! ! Fuj.
14.01.2014 16:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domāju, ka tevi moka tās domas kā būtu, ja būtu, tikai tādēļ, ka neesi viņu dabūjusi. varbūt padomā, ka būtu slikti jums tur viss izveidojies, nevis sapņo par viņu kā par ideālo vīrieti.
nezinu grūti laikam ieteikt beigt fantazēt, jo tu to nebeigsi darīt tāpat. vai nu tu savu pašreizējo draugu pazaudēsi neprāta brīdī vai sapratīsi, ko patiesi mīli.
14.01.2014 16:45 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
ir labā ziņa - ar laiku tas (mēdz) pāriet :) es uzvedos līdzīgi ^^ .
14.01.2014 17:07 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
frivolous, man jau ir bijušas tādas reizes, kad sadomājos par to otru vīrieti, bet...tas ir uz dienu vai divām, bet tagad tas turpinās jau mēnesi un tik traki, ka sirds dauzās, tauriņi lido vēderā, ja es apskatu viņa facebook profilu, vispār galva sagriežas un tā vien gribās viņam uzrakstīt, vai pārlasīt mūsu vecās vēstules.....es liekos pretīga pati sev, kā nodevēja, bet tas nepāriet un pats ļaunākais ir tas, ka man patīk par viņu domāt, bet es dusmojos uz sevi! Koks ar diviem galiem!
14.01.2014 17:11 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Veca love nerūs. Ja laiks tiek mērīts gados, tad diez vai tās bija/ir tikai simpātijas.
14.01.2014 17:20 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Vilka - es Tev vēstulīti nosūtīšu :)
14.01.2014 17:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits