Tas neder, man ir čivaviņa kurai jāmeklē kāds kas pieņem dzemdības, pārota bija 23 decembrī.
Viss kas vien varētu liecināt par grūsnību, tas kad viņai ir grūti elš visu laiku, grib lai viņu mīļo, dažkārt vemj. Kāda iespēja kad viņa ir gaidībās?
Pirmais,kā mēs sapratām - viņa palika apaļāka, tad sākām vērot krūtis.. Sākās izmaiņas, taustijām punci, likās dīvaini un tad vienā diena izkrita :D :) 3 jauki kucēni, no kuriem viens diemžēl nomira...
Tik agri diez vai zināsi, man par kaķeni teica, ka tikai pēc 1,5 mēneša varēšot precīzi zināt, tā nu sēžu un kūkoju. Aizved vienkārši pie veta un apskati, konsultāciju, par to tikai arī maksāsi. ;)
man vienīgajai šķiet aplama tāda (šķietami) aplama pārošana, ja suni pat pie veta grūti aizvest ?! kā var meklēt kādu, kas pieņems dzemdības pat neiedomājoties vetam paradīt ?!
džīzas. žēl suņa.
man vienīgajai šķiet aplama tāda (šķietami) aplama pārošana, ja suni pat pie veta grūti aizvest ?! kā var meklēt kādu, kas pieņems dzemdības pat neiedomājoties vetam paradīt ?!
džīzas. žēl suņa.
Man ir tiesības nosodīt šādu nelegālu/puslegālu pārošanu, ja ar to nodarbojas šajā jomā nepieredzējuši ļaudis. Sevišķi vēl tādi, kas izglītojas forumā, nevis vaicā pa tiešo vet'am vai klubu audzētājiem ar pieredzi ..
Es, protams, vēlu visu to labāko sunītei un ceru, ka viņa netiks pataisīta par dzemdējamo mašīnu :)