Sveika GOOLD!
nu es esmu augusi agresivā vidē,kur katru dienu dzirdēju strīdus tālāk neizplūdīšu,jo pārāk
sāpīga man tā bērnība.
Redzi, vismaz ja Tu zini, no kā Tev, tas viss ir sācies, tad ir vieglāk to mainīt.
Tagad centies dzīvot, pēc iespējams miermīlīgā vidē, draudzējies ar tādiem draugiem, radi savu apkārtējo vidi tādu, lai viņa būtu pret Tevi draudzīga, vairāk piemērsies dzīvniekiem,dod viņiem savu mīļumu, viņi Tev dos prieku, necenties sevī ielaist neko ļaunu, nepatīkamu, kas Tevi varētu degradēt vai sākt domāt negatīvas domas, jo viss ir mūsu galvās, ja mēs mainīsim savu domāšanu, tad arī mainīsim savus uzskatus, vairāk rast komforu, prieku no dzīves, izbaudīt katru dienu, nenomājot par sīkumiem.
uz raksturā var manīt agresivitāti it īpaši strīdos,kad es nevaru kontrolēt sevi,kā ar ņemu visu pie sirds ļoti un es nezinu,kā ar to cīnīties ?
Raksturs ļoti grūti pārmācāms, maināms, uzraksti savas rakstura sliktākās īpašības uz lapiņas noliec pie gultas un ik dienu pieceļoties apskaties, un pie katras sliktās īpašības ieraksti, kā Tu domā viņas izslēgt no sevis, mainīt, pret ko labu.Kad, esi ko pārveidojusi, kas dzen Tevi agresivitātē, tad nosvītro.
Sevi kontrolēt ir grūti, kad Es parasti iekarstu, saprotu,ko gan tas mainīs, ja Es pateikšu negatīvus vārdus sev pret Tuvu cilvēku vai labu draugu, vienīgi to, ka tos vārdus vairs nespēšu atsaukt atpakaļ, līdz ar to, saprotu, ka labāk sniegt padomu, kā rīkoties, bet nekad necensties mācīt, otru, jo, ja, cilvēks pēc rakstura līderis, nepatiks, leksies pretī, līdz ar to būs grūti atrast kompromisu.
Neieteiktu ņemt visu pie sirds, droši vien Tu dzīvē esi ļoti iejūtīga, katrs ne tā pateikt vārds var tikt pārprasts un tad sākam aizstāv't sevi, kā vien protam, bet centies tajā visā atrast ko pozitīvu, jo nevienmēr ir tā, kā izskatās.