Briidinashu, ka gaumziimju mana datoraa nav, tadelj rakstishu kaa ir...
Protams, mes visas esam bijushas kadreiz iemilejushas un satikushas savus istos - vismaz taja bridi taa skhjiet! Arii, es - satiku savu isto! Vinsh ir gadigs, rupigs, gudrs, jauks, smiekligs, milosh! Ahh, lielisks virietis vai ne? Vins strada prestizha kompanija, kur vinja darba liguma minets punkts, ka vinju jebkura bridi var "parvietot" uz jebkuru pasaules malu! Kas ari ir noticis... Kopsh septembra vins ir prom! Katru menesi lidoja uz Latviju pie manis, es pie vinja, lidz Ziemassvetkos kaa atbraucu esmu sheit palikusi. Kops vinja algas ir pagajushas vairak ka 2 nedeljas, bet naudas vinjam vairs nav! Ari man nav - es tak delj milestibas, pametu savu labi apmaksato darbu! Nee, patiesiba man ir mani iekrajumi dienaam, kaa shiis, kurus nu jau ABI sakam teret! Ari ar nakama menesa algu notiks tas pats - vinja ka sanjemsies, taa ari atdosies, jo vinjam ir kartejie mistiskie maksajumi un paradi, kurus vins nevar sakartot jau gadiem...
Es vienkarshi gribu saprast - vai ari Jusu virieshiem nav nekadu iekrajumu nedienam? Vai ari vinji sola, ka nakammenes bus labak, bet nav? KAd katru vakaru meginat izrunat kaa izlidzinat ienakumus ar izdevumiem vieniga atbilde ir liec mieru? Vai es kljudos, ka ta ir bezatbildiba no viriesha 35 gados, kursh grib mazuli? VAi ari jus ejat uz veikalu un meklejat letako shampunu???
Darbu sheit es jau esmu sakusi meklet tikai valodas delj man tas nesanak, tadelj ieshu valoduas kursos, bet tas situaciju neatrisina... vai ari vnk es esmu stulba un noticeju visam ko vinjsh man staasta!!! :(