25 gadi sievietei ir pats sākums, manuprāt, laiks, kad sākt plānot nākotni un kalt nopietnus nākotnes plānus. protams, citām plāni ir jau no 15 gadu vecuma, citām nav vēl 30 gadu vecumā, tas tāds mans skatījums. Tas, ka jābūt tajā vecumā tam un tam, mājai, bērniem, izglītībai, sunim, kredītam un augstākajai izglītībai, nezinu, man šķiet, ka apkārtējie ar to cenšas nomaskēt kaut kādus savus kompleksus, sak, man pašai nav, bet paskat, kas manai māsīcai ir un meklē 101 attaisnojumu, kāpēc pašam nekā no tā nav. Šajā visā piekrītu Kristai, ja baksta tevi, baksti pretī.
Mani arī reizēm pabaksta, piemēram, kāpēc pirkāt plīti nevis ledusskapi, kāpēc paklājs balts nevis melns, kāpēc tādu skapi pirkāt, tur bija smukāki utt. Kādreiz tiešām likās, ka daru nepareizi, bet tad sapratu, ka tā ir mana dzīve, ja vajag man baltu paklāju, būs balts, kāpēc man kādam būtu jāatskaitās, kas un kāpēc man ir tieši tāds, kāds ir.
Vispār nesaprotu tos bakstītājus un citu dzīves plānotājus, katram taču ir savs skatījums uz dzīvi, savi mērķi un savs laiks to visu piepildīt. Tie mistiskie vecuma standarti, kad jādzemdē, kad jāpakāpjas pa karjeras kāpnēm, vispār ir kaut kas galīgi garām. varētu padomāt, ka visi dzīvo tikai pēc grāmatas un nekas cits nenotiek.