Sveikas!
Vēlējos dzirdēt viedokļus par to, kur ir robeža vīrieša un sievietes draudzībai?
Manam vīrietim ir draudzene, ar kuru viņš iet uz kino, koncertiem un bāriem. Parasti par šīm viņu izklaidēm es uzzinu tikai pēc tam, kad tās ir notikušas un arī - viņš pats nepastāsta. To parasti uzzinu tikai caur nejaušiem jautājumiem. Kad jautāju par šo draudzību kaut ko vairāk, viņš ir ļoti izvairīgs un īsti negrib runāt. Viņš tikai saka, ka viņiem ir daudz kas kopīgs, un acīmredzot tādēļ arī pastāv šī draudzība. Man liekas dīvaini, ka šo sievieti nekad neesmu satikusi, taču viņi runā arī par mūsu attiecībām. Sajūtas katrā ziņā ir tādas, it kā svešs cilvēks līstu manā dzīvē un attiecībās. Jāpiebilst, ka šī sieviete ir aizņemta, taču es tomēr līdz galam šādai draudzībai neuzticos. Varbūt, ja viņi būtu pazīstami jau sen, tad viss būtu kārtībā, taču draudzība ir sākusies pavisam nesen. Ja šī viņu draudzība būtu skaidra un saprotama, tad arī neuztrauktos, taču bailes rada tas, ka mīļotais cilvēks ir izvairīgs, kad tiek skartas šīs attiecības.
Kā jums liekas - vai šāda tuva draudzība nevar pāraugt mīlestībā, lai arī abi cilvēki jau ir attiecībās?