Ceru, ka neesmu nokļūdījusies, un paldies, ka tik pacietīgi gaidījāt :) Nekas kruts, bet gan būs labi pagaidām.
Novēlu nezaudēt motivāciju jums un sasniegt visus savus mērķus šajā gadā, tai skaitā arī šos :)
Tagad motivācija jums vienmēr būs priekšā arī šeit - cosmo :P
Klau, jautājums - kā Jūs mērījāt gurnu apkārtmēru? Ar vidukli viss skaidrs - šaurākajā vietā. Bet gurnos no priekšas skatoties platākā vieta neskarīt ar to, kas ir no sāna :D Beigās nomēŗīju samērā zemu - vietā, kur aizmugurē lielākais dupša apaļums, bet sāķu domāt, ka zaudēt jau es gribētu to, kas sānos, nevis dupsi... Kā Jūs mērījāt?
Nu es ar vairs neko nesaprotu... Cik tad ir to skype diskusiju, kurās vienojās par tēmu/ nosaukumu? Vakar tak viss tika norunāts :)
Es ceru, ka tiešām nebūs tādu meitenīgu muļķību kā apvainošanās, ka kāds nav sagaidīts utt. Tika nolemts sākuma datums- 03.01.14 - VAKAR :D Un meiteņu diskusijā arī vakar tika nolemts negaidīt, kad Mika saveidos tabulu. Nekas personīgs :)
Palabojiet, ja kļūdos?
Ahh, pēc organisma attīrīšanas vairs tika 48 kg, bet nejau uz tauku rēķina man tie 4 kg nost pa dažām dienām. Lai vai kā, uz kg manā gadījumā nav ko skatīties, jo muskuļu masa man ir ļoti maza, gan jau ar aktīvo sportu man svars vēl palielināsies :)