Cik brīvas esam no greizsirdības

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Vakar biju patiešām ļoti jautrā jaungada sagaidīšanas ballītē ar draugiem. Un tur bija visādas neķītrās viesību spēles, kur gan jāsēž klēpī viens otram, gan jādod bučas u.tml. Pavērojot tos dažus pārīšus, visi jutās forši, visiem bija jautri, neviens ne par ko neapvainojās vai tamlīdzīgi.

Un tad es iedomājos sevi viņu vietā. Ja šajā ballītē būtu bijis mans puisis, man nebūtu bijis patīkami, ka viņam klēpī sēž cita vai ka viņš citai dod buču, kaut uz vaiga. Vienā iepriekšējā ballītē man pat nebija patīkami, ka, kad es uz brīdi izgāju, manējais bija apsēdies blakus citai un kaut ko cītīgi stāstīja divatā.

Pēc tā es secinu, ka esmu nenormāli greizsirdīga. Vai tā ir kaut kāda mana trauma? Vai arī vienkārši tāds esmu kā cilvēks un viss, tur neko nevar darīt, mainīt. Noteikti ir grūti veidot attiecības, kad tāds esi, vai ne?

Kā jums ir ar greizsirdību?
01.01.2014 18:17 |

Reitings 119
Reģ: 01.03.2012
Iepriekšējās attiecībās arī pilnībā uzticējos. Nebiju grizsirdīga, jo biju par sevi un savu partneri pārliecināta. Bet kad manu uzticēšanos izmantoja, tas bija liels trieciens.
Un tagad jau jaunās attiecībās tā negatīvā pieredze ļoti traucē, cenšos nebūt greizsirdīga, atkal uzticēties par visiem 100, bet ir bail atkal pievilties.
Ir ļoti grūti dzīvot, ja baidies, ka pagātne varētu atkārtoties. Bet tai pašā laikā gribās vnk dzīvot un baudīt ..bet negatīvā pieredze tomēr liek ievērot piesardzību un būt gatavai uz visu..grūti vienvādr sakot.
22.01.2014 12:26 |

Reitings 237
Reģ: 13.01.2014
Ari esmu ļoti greizsirdīga, nedod dievs, ja paskatīsies uz kādu meiteni uzreiz sāksies tracis no manas puses! Hah..
22.01.2014 12:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits