Sveikas meitenes!:-)Mana stasts ir sads-tatad ar puisi esmu kopa gandriz gadu!Viss mums ir labi,gan ikdienas dzive,gan ari seksualaja zina viss ir lieliski!Tacu mani nomac viena lieta!Pirms divam dienam,dzirdeju sava puisa saruna ar labako draugu!So sarunu dzirdeju nejausi,jo to vnk bija neiespejami nedzirdet!Likas,ka pat kaimini so to dzirdeja!:-Dbet ne jau par to ir runa!Tatad vini runaja par vecajiem labajiem laikiem,tai skaita par bijusajam seksa partnerem!Mans puisis stastija, par kadu savu vienas nakts sakaru!Stastija visas detalas!Protams,man bija nepatikami to dzirdet,jo ne jau pirmo reizi dzirdeju sis meitenes vardu!Mans puisis visu to stastija ar tadu prieku un lepnumu,ka saku aizdomaties!Saku domat,kapec vins par so visu runa ja tas bija sen!Prasiju,kapec vins to vispar stastija,tacu vins tikai atrunajas,ka tada nakts ka ta vinam nekad ieprieks nav bijis,tapec vinam si nakts tik loti palikusi atmina!Ka vins saka,mums sekss ir lielisks,un tik idealas meitenes gulta ka es nav.Tacu ja ta,tad kada velna pec vins vel joprojam tik loti atceras to vienas nakts sakaru un runa par to,ta itka tas viss butu noticis vakar!Paldies,padalieties ar savam domam!:-):-):-)