Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cosmopolitan vistas

 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Haha! Ko,lai pagatavo no vistas filejas? Ir 3 palielas filejas, parastās karbonādes vai sacept maisā īsti negribas. Ko pašas mēdzat no vistas gatavot?
27.12.2013 15:38 |
 
Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
sagriežu strēmelītēs, metu bļodā, kur ir Mango&Chilli mērce, sarīvēts ingvers, sojas mērce, atstāju uz kādu brītiņu iemarinēties. Pēc tam pieberu daudz kartupeļu cietes un fritēju.

Kad gatavi, tad ēd karstu vai aukstu ar medus+citrona mērcīti.

Tā gan tāda uzkoda vairāk, bet var pievārīt klāt rīsus un ir garšīgi arī pamatēdienā.
27.12.2013 15:41 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vistas filejas plācenīši. ņammas.
27.12.2013 15:41 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Vistiņu sagriežu,apcepju kopā ar dārzeņiem,pievienoju saldo krējumu,sāls un ar rīsiem. Man ritīgi garšo.
27.12.2013 15:43 |
 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
čāča,kā taisi plācenīšus?
27.12.2013 15:45 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Izlasot churchill recepti nākas divreiz pārdomāt vai pievērsties veģetārismam tiešām būs tā vērts :D

Es bieži taisīju vistas ileju koksriekstu piena/karija/sojas mērcē. Vistas fileju nedaudz iemarinē sojā+medū, tad uzcep. Uz pannas uzlej nedaudz olīveļļu, uzgriež ķiplok šķēlītes, kuras pacep, bet tad izņem, lai nepārcepas, tad lej kokos pienu, pasilda, pievieno kariju, pasilda, pielej sojas mērci, un silda kādas 5 min. uz vieglas uguns.
27.12.2013 15:52 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es jau domāju, ka tās būs kāda uzbrauc-diskusija :D

tavā gadījumā var taisīt jau čāčas piedāvātos plācenīšus vai arī fileju sagriez strēmelītēs, cep kā karbonādi, bet pirms mešanas uz pannas izviļā rīvmaizē vai graudu maisījumā. vari arī sapildīt vistas filejas un cept cepeškrāsnī vai uz pannas. no sākuma veic iegriezumu filejā pa vidu un uztaisi kabatiņu tik lielu, cik iespējams. apviļā miltos un olā. var arī iemest kādā vistas mērcītē (čili mango mērce ļoti garšīga).tad saliec visu ko iekšā (apceptus šampinjonus, sieru, apceptus sīpolus, tomātu vai jeb ko citu), aizspraud ciet ar zobu bakstāmajiem un met uz pannas taisīties.
27.12.2013 15:55 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Sagriežu gabaliņos, apcepu ar sīpoliem, pielieku klāt Uncle Bens saldskābo mērci un pasniedzu ar rīsiem. Sagriežu gabaliņos, apcepu, pievienoju saldo+skābo krējumu, var pievienot mazliet kariju, un pasniedzu ar pastu.
27.12.2013 15:56 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Sany - bet labs veids kā pievērst diskusijai uzmanību :D
27.12.2013 15:57 |
 
Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Apcep sīpolus ar ķiplokiem, piemet sagrieztu vistas fileju, pievienojot sāli, kariju un var arī kād vistas garšvielu. Man vēl patīk piparu klāt piešaut. Kad vistiņa pacepusies, pievieno klāt sagrieztu papriku. To visu pasautē, līdz paprika kļūst mīkstāka. Pielej klāt kokosriekstu pienu un laima sulu no pūsītes vai ceturtaļas laima citrona. Visu sasautē un ar rīsiem.. oooo jomajo :)
27.12.2013 15:57 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Diemžēl ieteikt neko nevarēšu, jo gaļu neēdu, bet labs diskusijas nosaukums :D Iespējams, ja virsraksts būtu - ko lai pagatavo no vistas filejas? Es nemaz neskatītos kas tā par diskusiju, bet tagad ienācu :D
27.12.2013 15:58 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es visbiežāk iemarinēju un lieku cepeškrāsnī.

Bieži lasu par kokosriekstu pienu + vistas fileju. Būs man taču vienreiz arī jāuztaisa :)
27.12.2013 16:00 |
 
Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ja tas kokosriekstu piens liekas pārāk salds, var pielikt klāt sojas mērci vai vairāk sāls. Citus mulsina tā kokosriekstu piegarša.
27.12.2013 16:02 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Riry man garšo salda gaļa arī, piem, ar medu. Tā kā izklausās vilinosi :)
27.12.2013 16:10 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Vispār vieglākā versija un jāsaka visai garšīga ir vistas fileja ar valriekstiem.

Sastāvdaļas
Vistas filejas (viena fileja, vienai personai);
glāze sausā baltvīna;
ķiploku daiviņa;
saujiņa valriekstu;
žūksne nomazgāta un nosusināta rukola;
olīveļļa;
pipari;
sāls;
svaigi rozmarīna zariņi.
Pagatavošana
Uzkarsē pannā eļļu. Ņem vistas fileju un iegriež rievas. Rievās iesmērē ķiploku, Pārkaisa ar sāli, svaigi maltiem pipariem un liek uz pannas. Piemet klāt rozmarīna zariņus. No abām pusēm strauji apcep līdz noķerts brūnums un pievieno 100 gr baltvīnu un atstāj tik ilgi kamēr iztvaikojas baltvīns. Tajā pašā pannā pievieno rukolu ar valriekstiem un nepilnu minūti patstāvīgi maisot uzsilda. Kārto uz šķivja vistas fileju un virsu rukolas salātus ar riekstiem. Tik vienkārši. Voilà!
27.12.2013 16:11 |
 
10 gadi
Reitings 7688
Reģ: 29.01.2009
Ļoti bieži gatavoju visu terijaki mērcē vai kraukšķīgo cāli medū
27.12.2013 16:11 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Tortilas.
Sacep filejas strēmelītes,sagriez matinētu gurķi,tomātu,gurķi, sīpolus ripiņās, pagatavo mērcīti vai izmanto Spilvas gatavo mērci uzkodām. Izklāj tortilu,uzspied mērci,liec rindās dārzeņus, salātlapas,uzliec fileju,aiztin un gatavs ;)! Ņamīī.
27.12.2013 17:21 |
 
Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Tieši tikko no vistas filejas uztaisīju plācenīšus.
Samalu vistas fileju, pieliku garšvielas vistai , apviļāju oranžajā rīvmaizē un cepu.. Garšo gandrīz tāpat kā Hesīša vistas burgera vista..
27.12.2013 17:26 |
 
Reitings 69
Reģ: 24.04.2013
sagriežu fileju kubiņos,apcepu uz pannas
pa to laiku uztaisu Maggi 4 sieru mērcīti vistas gaļai (sajaucu ar saldo vai skābo krājumu) un kad smuki apcepies viss, piejaucu mērcīti un pasautēju minūtes 5,10.
sanāk ļoti garda. :)
27.12.2013 18:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits