Šodien sastrīdējos ar savu draugu. Uzdāvināju viņam Ziemassvētkos dārgu dāvanu ( pāri simts latiem ). Pretī biju cerējusi sagaidīt bildinājumu un gredzenu. Šodien es strādāju , viņam brīvs. Atveda man uz darbu pusdienas, viss jauki. Tagad atbraucu mājās, nopircis eglīti, izpušķojis, svecites salicis, eglītē iekšā dāvana. Sudraba ķēdīte ar sirsniņu galā. Es nespēju notēlot, ka esmu priecīga. Vārds pa vārdam, izstāstīju, par ko sirds sāp, ka gaidīju gredzenu, viņš klusē. Sāku jautāt, vai neuzskata mani par savu īsto, saka, ka vēlas būt ar mani, bet mēs daudz strīdamies, viņš vienmēr visu slikti izdarot, nekad nav man pa prātam, viņam apnicis būt sliktajam. Aizskrēja prom. Tagad domāju, ka varbūt tiešām viņu nenovērtēju, bet redzot kā citas bildina, dāvina dārgas dāvanas, ceļojumus un saprotot, ka man nav nekas no tā, jūtos slikti.
Ko iesākt? nevēlos viņu pazaudēt, jo mīlu, bet man vienmēr viss ir slikti, jo es daru vairāk un vēlos arī sagaidīt no viņa vairāk, bet viņš to visu uztver negatīvi, kā pārmetumus un viņam liekas, ka cenšas un kāpēc to nenovērtēju. Nezinu, kur problēma, vai tiešām gribu par daudz. Kopā esam 6 gadus.
Jūsu komentāri, un tās, kuras nebildina, kā spējat to pieņemt? Tas nesāp? Negaidat to bildinājumu?