Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ar ko dzerat karstvīnu?

 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Kāda ir jūsu recepte-kanēļa standziņas, apelsīni, krustnagliņas?? :)
18.12.2013 13:43 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Santa maria karstvīna garšvielas, mandarīnu šķēlītes.
Vai arī tā - pa pliko.
Man kanēlis īpaši neiet pie sirds, to arī no gatavā maisījuma metu ārā.
18.12.2013 13:46 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Pārsvarā ar apelsīna šķēlīti. Draugs dažkārt arī rumu pielej klāt.
18.12.2013 13:47 |
 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Endy* man gan nekas stiprāks klāt neprasās. No tā karstā jau vien var noreibt. :)
18.12.2013 13:48 |
 
10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Uzsildu un uzberu pa virsu maltu kanēli, bet tikai nedaudz.
18.12.2013 13:48 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Sniegbalte,man arī neprasās, man pietiek ar apelsīnu. Es tik rakstīju ar ko vēl var dzert. Vienreiz pagaršoju no viņa, bija okey :)
18.12.2013 13:49 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
krustnagliņas dod tādu tiešām Ziemassvētku garšu :)
18.12.2013 13:49 |
 
Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Sildu karstvīnu kopā ar mandelēm un rozīnēm, ļoti garšīgi :)
18.12.2013 13:53 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Kāds karstvīns jums garšo? Bildītes lūdzu :)

Pie citiem vienmēr priecājos cik garšīgs, bet sevis pirktie nekad negaršo :D
18.12.2013 13:54 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es vienkārši pērku kādu vīnu, kas garšo un tad sildu ar garšvielām, tos gatavos nepērku, par saldu, man nešķiet, ka tas vispār ir vīns, drīzāk vīna dzēriens varētu būt.
18.12.2013 13:59 |
 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
BaCk, tas tāpēc,ka pie citiem arī desmaizes garšo savādāk. :D
18.12.2013 14:00 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
200ml balts, svaigs vīns
1 žāvēta aprikoze
Apm kādas 5 zelta rozīnes
Kanēļa standziņa
Tējkarote brūnais cukurs
Anīsa zvaigznīte
Krustnagliņa
Citrona šķēlīte

Mana mīļakā recepte :)
18.12.2013 14:02 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Gatavu karstvīnu nepērku, interesantāk (un neprognozējamāk) gatavot pašai.
Precīzas receptes nav, bet pamatā tas pats kas SantaMaria maisījumā:
Kanēļa standziņas, krustnagliņas, kardamons, ingvera sakne, citrona vai apelsīna miziņas, cukurs, ja gribas stiprāku nedaudz rums vai brendijs, lai gan papildu siltumu jau dod ingvers.
Par pamatu parasti ņemu sarkanvīnu.
18.12.2013 14:10 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Es parasti tikai ar apelsīnu, reizēm kanēļa stangas iekrīt katlā.

mans mīļākais ir šis parastais
18.12.2013 14:19 |
 
10 gadi
Reitings 1318
Reģ: 30.06.2013
Kā jau minēja - mandeles, rozīnes un rums, visu kopā savārīt. Gardi pēc vella.
18.12.2013 14:23 |
 
10 gadi
Reitings 4129
Reģ: 02.01.2011
ar draudzeni :D

bet klāt lieku mandarīnus :D
18.12.2013 15:10 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Ai, es laikam tomēr pieturēšos pie Guttas karsto dzērienu baudīšanas karstvīna vietā :D
18.12.2013 15:29 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!