pārāk jūtīga, vai kas ar mani? / sabiedriskais transports

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
ikdienā vismaz divas stundas pavadu braukājot ar sabiedrisko transportu, un stipri kaitina atsevišķi cilvēki, tā saucamie blenzēji.
Kas ir blenzēji?
Tas ir tā, ka tu sēdi, skaties pa logu, tad jūti, ka kāds/ kāda uz tevi skatās, pagriezies, it kā novēršās... Pagaidi 5 sekundes, atkal uz tevi blenž! Un nē, tā nav vajāšanas mānija, es to vnk redzu! Citreiz vispār, kad gribas lai tam cilvēkam kkāds neērtums sametās vnk skatos acīs ar jautājumu "ko blenz'" ? tad laikam saprot un tad vairs visu ceļu neskatās... nu slimi, bet nu ko darīt?? Bet uz citiem pat tas nedarbojas! Es skatos acīs un tas blenzējs ar turpina! Ko tad man celties un pārsēsties, vai???

Citi vispār ir vēl unikālāki. Apsēžas tev priekšā, ar skatu pret tevi un blenž virsū visu ceļu! Pilnīgi kā iekārtojušies uz kādu kino seansu ar mani galvenā lomā! Nu zb jau!
Tiešām nav kur skatīties? Kāpēc citi cilvēki var darīt savas lietas, skatīties pa logu, žurnālā, telefonā, vai whateve, bet ir tāda lūrētāji? Galvenokārt jau sievietes!

p.s. - un nē, man nekur nekas nav pielipis, neesmu ne emo ne mākslīgā caca, parasts pūlī iejūkošs un ātri pazūdošs cilvēks, kur tiešām nav kur piesiet aci :P :D

p.s jā, ar to ka puse no komentāriem būs "bi man tavas problēmas" vai kkādas tml urķēšanās, to es rēķinos, bet centīšos atrast komentārus, kas tiešām būs par tēmu, vai man tiešām vienīgajai tāda problēma?
17.12.2013 18:42 |

Reitings 51
Reģ: 07.11.2013
Emmanuelle
labi, ja bērni blenž, nu interese laikam. Bet pieaugushi cilvēki!!?? Dazhreiz tādas dusmas, ka gribas ko rupjāku pateikt!! Bet nu tad pārējie atkal sāks blenzt.
18.12.2013 04:11 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
No manas pieredzes gandriiz visi 5gadnieki smaida pretii, ja pirmaa pasmaidi. Uzsmaidi, pamaaj un kjipars atbildees ar to pashu.

ne jau par manām spējām smaidīt ir runa... ar to man viss ok, nesūdzos.

bērnu acīs dažkārt ir tāda izteiksme, it kā skatītos tev tieši cauri.
18.12.2013 05:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cukurvate-man tiesi taa bija Riigaa vasaraa-braucu ar trolejbusu pa Briiviibas ielu-pretiim seedeeja simpaatisks paariitis ar mazu beerninu,kurs nevareja noveerst acis no manis-es pasmaidiiju ,mazais arii ...Vecaaki arii pasmaidiija,un tad saakaam runaaties.Vini teica,ka laikam esmu iebrauceeja,es arii atbildeeju,ka ilgi neesmu braukusi ar trolejbusu-taa nepierasti mazliet uttVienmeer atceros to paariiti-runaaja latviski ,bet ar akcentu ,un tas man loti patika,ka vini centaas !Es vienmeer uznemu to kaa komplimentu,ka kaads cilveeks mani noveero,kaadreiz pasaka kaut ko taadu kaa -jums loti smuki svaarki ...:)
18.12.2013 06:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
uz tādām lietām neiesprinkstu, man tik nomāc jautājums par bomžiem- tie vizinās bezmaksas, bet nerīdziniekiem baigo naudu būs jāmaksā.
18.12.2013 07:18 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
loloo
varbūt tas ir tā, ka savas problēmas nekrīt uz nerviem, jo tās ir pašas radītas, bet te tās rada citi...

Arī šī ir Tevis pašas radīta problēma, un tā ir tikai un vienīgi
tava vaina, ka Tevi tas kaitina :)

Vispār cilvēkiem ir slikts ieradums - meklēt problēmas tur, kur to nav. :)

Vaboleens Nu tad lai nerīdzinieki vizinās kopā ar bomžiem :) + man liekas nav tāda likuma, kas atļauj bomzim bezmaksas "vizināties "
18.12.2013 07:26 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Tulīt izpaudīšos kā dīvainis.
Šad tad gadās kādu gaidīt ForumCinemas, tad tur malā sēžu un visu tautu masu vēroju, cik kurš tizls u.c, visādi citādi neveiklie brīži, kad pusis satiek meiteni un kaut ko nofeilu, vai līdzīgi gaidot kādu pie Origo.
Bet Sab.transp. gadās, ja kaut kur blakus sēž simpātiska meitene, tak nevar neskatīties uz viņu, nejau tik uzmācīgi, bet pa laikam apskatoties apkārtni skatienu uzkavēt pie viņas.
18.12.2013 07:51 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Arī es bieži vien pieķeru sevi skatāmies uz kādu. :D Diemžēl. :D
Nesaredzu neko sliktu apskatot kādu skaistu cilvēku.

Neko ļaunu neesmu nodomājusi - bieži vien gluži vienkārši smeļos idejas no tiem, kuriem ir laba stila izjūta. Nopētu krāsu, audumu utt. salikumu. :]
18.12.2013 08:05 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, tu nedaudz pārspīlē. var jau būt kāds blenzējs, bet ne jau daudzi katru dienu (pie tam vēl dažādi cilvēki). esmu pati skatījusies virsū cilvēkiem. ir vnk cilvēki, kuriem it kā nav nekas īpašs, bet viņi piesaista. nu speciāli acīs neesmu skatījusies, bet ir gadījies, kad nevaru gandrīz novērst savu acu skatienu un viss. un, ko man tagad darīt? ir reizes, kad esmu mēģinājusi neskatīties, bet nu kur tad skatīties, it sevišķi sabiedriskajā? pa logu? tur jau viss ir redzēts 500 reizes. žurnālus es nelasu pa ceļam. nu tad arī kādu reizi, kad kāds cilvēks sēž pa acu skatienam, tad sanāk paskatīties? tak negriežu speciāli galvu uz otru pusi (kur, starp citu, arī ir cilvēki). grīdā skatīties arī kkā nav forši...
tā kā, manuprāt, tu saasināti visu uztver un vajadzētu pašai šo to pārdomāt. protams, ir cilvēki -blenzēji, bet, ja tev šķiet, ka tādi tev riņķī ir daudz, tad diez vai tajos cilvēkos ir problēma..
18.12.2013 08:40 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Biezāku ādu uzaudzē.
Tādās situācijās ieej savās domās un dzivojies kaut kur tālu prom. Kaut vai piespiedu kārtā.
Lūrētāji jūt ka objekts sāk nervozēt un tīksminās par to. Ja nereaģēsi tad vairs nav interesanti blenzt.
18.12.2013 08:46 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
:D ja uz mani blenž, es nagla blenžu atpakaļ, līdz blenzējam sametas kauns un novēršas un tad es kļūstu par blenzēju. Ir bijuši situācija,kad uz manīm lupī..nu tiešām sejā lupī kaut kāds vecis un es pasaku,lai savas acis liek kaut kur citur.
Mna riebjas, jā..okej, nopēti, ja gribās, bet tak liecies mierā..nevis lupī tā,ka leikas,ka acis izlīs tūliņ.
18.12.2013 08:57 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Man ari ir si problema, bet teiksu,ka tiesi Latvijaa.. Jocigi.
18.12.2013 09:48 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Diendienā braucot metro vēroju cilvēkus un tieku vērota pati, jo pūlī iejukt man grūti. Nu ne jau arī, tā, ka blenžu acīs, bet vēroju. Un tas cilvēks var būt pilnīgi parasts, pat ne maniem uzskatiem pievilcīgs, bet ja kaut kas acis pievelk, tad skatos. Un tas var būt tāds sīkums kā uzacu forma, bize matos vai uzvedība.
Pēdējā pērle ko redzēju, bija 70 gadīga kundzīte, kas iebrāzās visai pilnā vagonā, izsvieda čali no sēdvietas, zem dibena sev paklāja avīzi un sāka lakot nagus. Ļoti skaists, kopta sieviete, tikai tā komiskā uzvedība. Un visi, gluži loģiski, uz viņu skatījās. Un visi smaidīja, droši vien tāpat kā es par to, ka lūk mums te tāda interesanta, amizanta kundzīte. Taču, vislabākais bija tas, ka arī viņa, savus nagus žāvēdama skatījās uz visiem un smaidīja pretī. Un tā no sirds smaidīja, neredzot, ka daudzi par viņu mazliet iesmīkņā.
Un tad es sapratu - bāc. Tā tik ir pašapziņa. Jā, viņa sevi kaut kādā brīdī pataisīja par muļķīti, bet tas smaids, tā labā sajūta pašai par sevi... Iespējams loloo arī vispirms ar sevi, jātiek galā, tad arī vērotāji nekritīs uz nerviem.
18.12.2013 12:15 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
nav normāli bezkaunīgi skatīties virsū, jo rodas t;ada sajūta, ka tiek pārkāptas manas personīgās teritorijas robežas.

Pilnībā piekrītu! Man ļoti kaitina un sāku pat nervozēt, ja uz mani kāds pavecāks kungs vai tantiņa skatās nenovērsdamies. man tas riebjas. Gribas uzkliegt! bet to nedaru.

Vēl jauki bija, kad ēdu savu topmaizi un uz mani skatījās viens onkulis un nenovērsa acis + aplaizīja lūpas. nu ko man domāt. paslēpu maizi un aizgāju
18.12.2013 22:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)