pārāk jūtīga, vai kas ar mani? / sabiedriskais transports

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
ikdienā vismaz divas stundas pavadu braukājot ar sabiedrisko transportu, un stipri kaitina atsevišķi cilvēki, tā saucamie blenzēji.
Kas ir blenzēji?
Tas ir tā, ka tu sēdi, skaties pa logu, tad jūti, ka kāds/ kāda uz tevi skatās, pagriezies, it kā novēršās... Pagaidi 5 sekundes, atkal uz tevi blenž! Un nē, tā nav vajāšanas mānija, es to vnk redzu! Citreiz vispār, kad gribas lai tam cilvēkam kkāds neērtums sametās vnk skatos acīs ar jautājumu "ko blenz'" ? tad laikam saprot un tad vairs visu ceļu neskatās... nu slimi, bet nu ko darīt?? Bet uz citiem pat tas nedarbojas! Es skatos acīs un tas blenzējs ar turpina! Ko tad man celties un pārsēsties, vai???

Citi vispār ir vēl unikālāki. Apsēžas tev priekšā, ar skatu pret tevi un blenž virsū visu ceļu! Pilnīgi kā iekārtojušies uz kādu kino seansu ar mani galvenā lomā! Nu zb jau!
Tiešām nav kur skatīties? Kāpēc citi cilvēki var darīt savas lietas, skatīties pa logu, žurnālā, telefonā, vai whateve, bet ir tāda lūrētāji? Galvenokārt jau sievietes!

p.s. - un nē, man nekur nekas nav pielipis, neesmu ne emo ne mākslīgā caca, parasts pūlī iejūkošs un ātri pazūdošs cilvēks, kur tiešām nav kur piesiet aci :P :D

p.s jā, ar to ka puse no komentāriem būs "bi man tavas problēmas" vai kkādas tml urķēšanās, to es rēķinos, bet centīšos atrast komentārus, kas tiešām būs par tēmu, vai man tiešām vienīgajai tāda problēma?
17.12.2013 18:42 |

Reitings 560
Felča, varbūt tu esi nonākusi pie secinājumi, kas mums tāds blenšanas vērts?
17.12.2013 19:18 |

Reitings 405
Reģ: 18.01.2012
Arī bieži braukāju ar sabiedrisko transportu, bet, godīgi sakot, neesmu manījusi tādu fenomenu, ka kāds tā atklāti lūrētu / blenztu virsū. :|
17.12.2013 19:18 |

Reitings 560
bante - bet ja nav krimināls?
nav man tevis teiktie nesmukumi, sievietes jau rūpējas par sevi, un ja blenztu, tad pirmā lieta, kas pašai sevī nepatīk, butu tā, uz ko liktos, ka visi skatās :D

cerams domu var saprast
17.12.2013 19:19 |

Reitings 79
Reģ: 30.07.2013
loloo, tie maniakālie blenzēji, domājams, blenž uz katru sievieti, kura gadās tuvākā. Šādi gadījumi bijuši divi, ka tiešām bailīgi paliek. Pārējās reizēs tā lūrēšana tāda... omulīga. Tad uzsmaidu pretī un vairs uz tās personas pusi neskatos. Nu patīk tiem vīriešiem tās sievietes.. :D
17.12.2013 19:21 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
bante, ak! tad tu esi tā persona sabiedriskajos transportos, veikalā, uz ielas, pēc kuras vienmēr cilvēkam, ar kuru esi tajā brīdī kopā, gribot negribot, jājautā - kāpēc viņa tā skatījas, tu viņu pazini? ;)
17.12.2013 19:23 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
A man pofig. Esmu tā sauktā "blenzēja". Man patīk vērot cilvēkus un iepūtiet man. Gribēšu un skatīšos. Ja kaut kas nepatīk - sēdi mājās un neizej sabiedrībā.
17.12.2013 19:25 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Bet tu jau pati lūri virsū,jo kā citādi var zināt,ka uz tevi lūr,ja pati neskaties uz citiem un nevēro,ko tie pārējie dara.
Es pat nezinu,vai uz mani lūr vai nē, ja vien tas cilvēks nesēž pretim.Apkārt galvu negrozu un nemeklēju acu skatienus un iesaku tev to pašu.Pašai vieglāk būs.
17.12.2013 19:28 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Es Tevi saprotu, zinu tādus, kaitina. Parasti izliekos neredzam, ja ir noskaņojums, skatos pretī acīs - tad novēršas :D
Man reizēm arī patīk vērot cilvēkus - vai skaistus vai vienkārši, ja kas interesants tam cilvēkam un tad vienmēr cenšos tā neuzkrītoši skatīties, bet gan jau arī kādreiz pamana. :D Tā kā - koks ar diviem galiem. :D Gan jau, ka ne aiz ļauna skatās! :)
17.12.2013 19:30 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Man arī ir nepatīkami, ja man nekaunīgi blenž virsū, bet es parasti vienkārši ignorēju un neskatos uz tā cilvēka pusi vai, ja blenž īpaši uzkrītoši, tad paskatos ar tādu skatienu, ka uzreiz novēršas un vairs nelūr. :D
Pati es uz cilvēkiem neblenžu, bet dažkārt, ja redzu kādu skaistu sievieti, kas smuki saģērbusies (vai retāk glītu džeku), tad gan tā neuzkrītoši pavēroju, bet ne jau nu tā bezkaunīgi lūru virsū. Es nesaprotu kā tiem cilvēkiem, kas tā dara nav kauna!
17.12.2013 19:44 |

Reitings 560
Lovisa - perfekti visu pateici, vnk piekrītu!!!
17.12.2013 19:49 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Man arī patīk pētīt cilvēkus, kas piesaista manu uzmanību pozitīvā nozīmē. Bet citreiz es iegrimstu dziļi sevī, domāju lielo domu un pēkšņi attopos,ka skatos uz kādu cepures pušķi, šalli, somu, vienalga ko, bet tas cilvēks gan jau domā, ka es esmu blenzēja :D Cerams, ka man nav nācies traumēt tevi, bet, ja tā ir sanācis, lūdzu, piedod :)
17.12.2013 19:52 |

Reitings 560
hehehe :D mīļi :D nē, tie blenzēji blenž taisni virsū :D ;)
17.12.2013 19:57 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Bet tu jau pati lūri virsū,jo kā citādi var zināt,ka uz tevi lūr,ja pati neskaties uz citiem un nevēro,ko tie pārējie dara.

Eksistē arī tāda lieta kā perifērā redze. Gadās, ka es vienkārši jūtu, ka kāds blenž virsū. Kopumā paliek neomulīgi un "nepievērs uzmanību" te nepalīdz, jo neviļus rodas jautājums, kāda velna pēc TĀ jāskatās virsū? Jā, mēs visi pamanām kaut ko uz ielas, saprotams, ka neviens neiet ar aizvērtām acīm, bet tiešām, ir tādi eksemplāri, kuri nemirkšķinot var virsū skatīties kaut vai visu braucienu. Vai man ir kompleksi? Varbūt, bet, manuprāt, nav normāli bezkaunīgi skatīties virsū, jo rodas t;ada sajūta, ka tiek pārkāptas manas personīgās teritorijas robežas.
17.12.2013 19:59 |

Reitings 560
Eksistē arī tāda lieta kā perifērā redze. Gadās, ka es vienkārši jūtu, ka kāds blenž virsū. Kopumā paliek neomulīgi un "nepievērs uzmanību" te nepalīdz, jo neviļus rodas jautājums, kāda velna pēc TĀ jāskatās virsū? Jā, mēs visi pamanām kaut ko uz ielas, saprotams, ka neviens neiet ar aizvērtām acīm, bet tiešām, ir tādi eksemplāri, kuri nemirkšķinot var virsū skatīties kaut vai visu braucienu. Vai man ir kompleksi? Varbūt, bet, manuprāt, nav normāli bezkaunīgi skatīties virsū, jo rodas t;ada sajūta, ka tiek pārkāptas manas personīgās teritorijas robežas.

applausus vērts komentārs :)
17.12.2013 20:09 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
nesatraucies, neesi vieniga. es ar to sastopos katru dienu braucot uz skolu. besi jau, bet ko darit, lai jau skatas ja ta patiku ;)
17.12.2013 20:46 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Varbūt tie cilvēki ir vnk aizdomājušies? Man ar reizēm tā gadās, kad kāda lieta nomāc prātu un esmu tajā domā tik ļoti iedziļinājusies, ka neviļus mans skatiens ir uz kādu konkrētu punktu pavērsts un tad izskatās, ka es blenžu uz cilvēku. Vienreiz pat gadījās tā, ka pretī sēdēja vīrietis ar plati atplestām kājām, es biju aizdomājusies un mans skatiens bija pavērsts uz spilgto krēsla audumu tam vīrietim starp kājām, uz viņa mantību pat nepaskatījos, bet, kad viņš pakustējās, tad sparatu, ka manas acis ir pavēstas uz divdomīgu vietu. :D
17.12.2013 20:58 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ir gadījies pašai aizdomāties un blenzt uz kādu, bet ne tieši sejā, tā vispār. kad cilvēks pagriežas, sakaunos...

aizbāz ausis ar mūziku un skaties pa logu, novērsīs uzmanību no apkārtējā..

vispār visvairāk mani kaitina, kad bērni blenž virsū :) bēbim varu pasmaidīt pretī, bet tādam 5-gadniekam, sazin ko šis domā tā blenzdams :) varbūt domā, kāda nesmuka tante :)
18.12.2013 01:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vispār visvairāk mani kaitina, kad bērni blenž virsū bēbim varu pasmaidīt pretī, bet tādam 5-gadniekam, sazin ko šis domā tā blenzdams varbūt domā, kāda nesmuka tante

No manas pieredzes gandriiz visi 5gadnieki smaida pretii, ja pirmaa pasmaidi. Uzsmaidi, pamaaj un kjipars atbildees ar to pashu.
18.12.2013 03:50 |

Reitings 51
Reģ: 07.11.2013
es neklusēju - paprasu, vai viss kārtībā? vai kas noticis? Nu tā, ar ironiju un bēdīgu skatienu :D tad liekas mierā, vismaz uz kādu laiku...
18.12.2013 03:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista+++
Mani pavisam neuztrauc tas,ka kaads veero,skataas uz mani,ja braucu sabiedriskaa transportaa-parasti pasmaidu ,un esmu atkal savaas domaas...!
18.12.2013 04:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)