ka cīnīties ar maisiņiem zem acīm? man ir tikai nedaudz pāri 20, bet izteikti maisiņi zem acīm. es nesaprotu kāpēc? visu laiku izkatos ka novārgusi, slimīga :(
domā dēļ sāls? es atkal domaju, ka sāls nevarētu būt pie vainas, jo man vispār nepatīk ļoti sālīti ēdieni, lieku sāli maz. citiem pat citreiz liekas, ka sāls vispār nav pielikts. kas vēl varētu būt pie vainas?
Iesaku pakonsultēties ar ģimenes ārsti. Tas iespējams var norādīt uz daudz ko vai neko.
Lai ārste nosūta uz visādām izmeklēšanām, kas varētu viest skaidrību, kaut vai asins analīzēm
man tādi maisiņi jau ir kādu laiku nu gadus divus vismaz. ārste ir redzējusi pateikusi, ka nekas traks neesot. gulēt es guļu 8h, ēdt ēdu normāli, ar ūdeni nedaudz pieslinkoju, bet vai tas varētu būt pie vainas? vielmaiņa man ir laba.
Man arī pēdējā laikā ir tie zilie loki zem acīm, un diezgan izteikti, bet es to norakstu uz sliktu miegu un stresu, kas pēdējā laikā ir diezgan izteikts.
Kaut kur lasīju, ka var mēģināt no tiem tikt vaļā uz acīm uzliekot plānas kartupeļu šķēlītes, un paturot tās aptuveni 10-15 minūtes.. :)
es neprasu , lai man kko ārstnieciski palīdz, bet ar padomiem. varbūt kādi tautas līdzekļi ka tikt ar to galā, vai krēmi, vai serumi? es šodien biju drogās, bet tieši maisiņiem kkā neredzēju. ārste tā īsti neņem to galvā, viņa saka, ka nekas traks.
Es jau atkal tad paslavēšu Payot krēmu :D Viņš ir mitrinošs, palīdz zilajiem lokiem un pietūkumam. Zilie loki ap acīm man ir ievērojami samazinājušies un arī pietūkumu noņem, ja tāds uzrodas.
Nu bet aizej pie ārstes un pasaki, ka tev tas liekas kaut kas traks un gribi noskaidrot, kāds tam ir cēlonis. Kā viņa var neņemt galvā pacienta sūdzības?