Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pirmais ko pamanat vīrietī?

Reitings 450
Reģ: 24.05.2013
Kas ir pirmais ko Jūs pamanat vīrietī un kas Jums viss vairāk vīriešos patīk? Es piemēram esmu kā traka uz vīriešiem kam ir plati pleci un kuri ir būdīgi! Mmm... :D

Jums piemēram ir vienalga, ka viņš ir krievs vai latvietis? Vai arī ir kādi savi aizspriedumi?
05.12.2013 13:31 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Cilvēkus īpaši nevēroju, tāpēc nav vienas lietas, ko ievērotu vispirms. Piesaistīt var gan simpātiski sejas vaibsti, gan gaumīgs stils, taču ar izskatu vien nepietiek, lai noturētu manu uzmanību.
27.12.2013 02:20 |

Reitings 51
Reģ: 07.11.2013
Ai, skatījos, vērtēju, nosodīju, patika, nepatika...beigās esmu ar to kas ir, es neko sliktu par raksturu, tik izskats nav galīgi tas, kādu biju iedomājusies VIŅU! :D
27.12.2013 03:36 |

Reitings 51
Reģ: 07.11.2013
Bet tas, ko pirmo ieraugu, kā var noprast, ir tas kopējais vizuālais tēls - mati, seja, apģērbs, augums, apavi.... bet nu mooooins, man vnk nav TAS... TAS ir pretstats tam,ko gribētu, bet man nekad nav bijis tik tuva cilvēka, ka viņš.. kad nav ko slēpt, un runā par visu, un visi labie un kaitīgie ieradumi ir tie paši, īsāk sakot, radnieciskā dvēsele man, tik ne tajā labākajā "iepakojumā", bet tas mani vairs neuztrauc ;)
27.12.2013 03:41 |

Reitings 23
Reģ: 02.01.2014
Man nav , kur sākt , pēc trīs gadu ilgu vēsturi ar kāpumus un kritumus (bet atskatoties vairāk zema ) zināt , Monsieur atstāja mani par citu nakti . Manas lūgšanas , lai saņemtu viņu atpakaļ bija par velti, mani sola "izmaiņas"
(Bet mainīt uz ko? ) bija neveiksmīgi , un mani mēģinājumi padarīt viņu saprast manu apjukumu bloķējis MP3 atskaņotājs ausīm . Es nezināju JRME vai tehniku ​​un radio - klusuma mēnešiem un mēneši , domādams, ka tas bijamīlestība manā dzīvē , es klusībā cerēju , viņš atgriežas līdz vietai, kur es ietekmēja manu darbu valstī slēpto dievišķību , ka ir vieta, kur es satiku džentlmenis nosaukts adjegoule
galvenais ciems ar ļoti spēcīgu apelāciju
pārdabisks , kas padara manu atpakaļ mana mīlestība , pateicoties burvju
noir.Vous var zināt, šis ciema vadītājs un ir pakalpojumu, lai atrisinātu savu emocionālo problēmu [email protected]
02.01.2014 13:36 |

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
Apavi, zobi un pleci. šīs trīs tik nozīmīgās lietas, kuras ievēroju pirmās.
02.01.2014 13:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits