Stulbums..

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Sveikas!

Agrāk domāju, ka man jau nu nebūs jāraksta šāda veida diskusija, bet gribas palūgt padomu un vienkārši parunāties bez nosodījuma, jo katram tā var gadīties..

Esmu kopā ar savu mīļoto 2 gadus, ir iestājies tāds kā nogurums no attiecībām, iespējams sava veida rutīna - nezinu. :( Pašai skumji protams, bet tas jau nav pats briesmīgākais.

Man ir parādījušās simpātijas pret citu cilvēku.. Satiku viņu nesen, mums aizsākās sarakste, tāpat vien pļāpājām, un viņš pateica, ka es viņam esot vienmēr patikusi, bet nu man bija attiecības, un viņš to neatklāja..

Viņš man arī bija paticis, bet biju jau viņu izmetusi no galvas.. Tagad man ir pilnīgs apjukums!!! Kā lai to simpātiju izmet no galvas ? Kā es uzzināju, ka viņam vienmēr esmu patikusi, tā viss.. Manī kaut kas notika, un nevaru viņu no galvas izmest...

Ahh, jūtos tik briesmīgi šīs dienas...
03.12.2013 12:59 |

Reitings 1205
Tāpēc jau tā liekas, atnāku mājās un liekas ka nav spēka nekam, negribas censties..

Varbūt paņemt pauzi attiecības, padzīvot šķirti ? Tad varbūt atnāks jūtas atpakaļ, radīsies tauriņi un viss pārējais..
03.12.2013 13:56 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
kampanella
Ļoti labi uzrakstīji.:)
Galu galā - attiecības māk veidot tikai gudri cilvēki un tiem arī izdodas - jā, ir kāpumi , ir kritumi, ir rutīna, bet vienmēr zini, ka gribi censties un iemācies atrisināt visas situācijas. Tie, kam regulāri nesanāk ... nu tie arī mētājas pa pasauli īdot, ka nav kā sākumā.
Kā sākumā nebūs nekad vairs.
03.12.2013 13:58 |

Reitings 1205
Sēžu un birst asaras.. :(
03.12.2013 13:58 |

Reitings 1205
Igy, es esmu centusies, bet viss beidzas ar vienu un to pašu, draugu laikam apmierina šādas attiecības, bet man nē.. teicu, ka vajag kaut padarīt pa brīvdienām, lai nav kā vienmēr, bet viņš nav romantiķis.. bet es toties esmu..

Viņš ir dvīnis pēc horoskopa es zivs.. tas jau vien daudz ko izsaka.. bet parasti horoskopiem līdzi nesekoju, bet raksturojums atbilst..
03.12.2013 14:07 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Pasēdi un padomā labi, kas tevi tur tagadējās attiecībās. Ja jau viss būtu labi, tad acis pat nemestos uz citiem.

Pati esmu attiecībās, nu jau gadus 3. Ar vīrieti viss ir kārtībā, protams, uzmanība man reti tiek veltīta, bet esmu samierinājusies. Zinu, ka viņš mani ļoti mīl un bez manis iespējams sabruktu. Domas par iešanu prom man uzglūn gandrīz katru dienu. Ne jau tāpēc, ka nemīlu viņu, ne tāpēc, ka viņš ir slikts, bet gan tāpēc, ka viņa dzīve ir liela izgāztuve, kurā nekas nav sakārtots... :( Es vienkārši nezinu, vai ar viņu mana dzīve var veidoties normāla.

Šim visam pa virsu - man uzmanību pievērš kursa biedrs, kurš ir tiešām simpātisks. Protams, nekādas cerības viņam nedodu, jo esmu pret krāpšanu, bet kursa biedra uzmanība ir vienīgais, kas man mazliet liek pacelties virs zemes, jo mans draugs mani uztver kā pašsaprotamu lietu...
03.12.2013 14:58 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
izklausies pēc baigās čīkstules. tev te raksta padomus un kā dzīvē notiek, bet tu tikai - negribas censties, asaras birst, nezin vai vērts, gribas atpūsties bla bla bla. nu ja tā tad šķiries un miers!!!
03.12.2013 15:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)