Es biju veģetāriete 6 gadus līdz man atklāja pārtikas nepanesamību un kuņģa čūlu. Tas sarucināja manu iespēju paēst līdz tādam līmenim, ka citi jautā no kā es īsti pārtieku. Tad lūk, es atsāku ēst vistu - vārītu, bez garšvielām. Kamēr neēdu gaļu arī bija visādas ģībšanas, matu šķelšanās, mati vispār nāca ārā burtiski saujām, zobi palika jutīgi, nagi lūza, nosauļoties bija neiespējami, vājums nenormāls... Vitamīni šos procesus palēnināja, bet galu galā es savus zobus un matus mīlu vairāk kā to vistu, kura tāpat tiek nokauta neatkarīgi no tā vai viņu es nopirkšu, vai nē. Vai tiešām veģetārisms izraisīja visus šos procesus, vai vienkārši fakts, ka pārtiku no svaiga gaisa un kafijas - nav ne jausmas, bet katrā ziņā atsākot lietot retu reizi gaļu - liekas, ka tagad viss ir nostājies savās vietās. Janvārī būs pagājuši trīs gadi.
Šādus video neskatos, jo tāpat kā riebīgas sarunas pie galda, šis spēj manī radīt riebumu pret ēdienu.