Cilveks ar pamatiigu lieko svaru luudz naudu eedienam

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Shodien bija taada iipatneeja situaacija. Pienaaca klaat pie manis sieviete, svars vismaz kaadi 150kg noteikti, jo knapi pa durviim veikalaa iespraucaas, no kabatas aaraa reegojaas MC Donalds maiziishu ietinamais papiiriitis, un saaka man prasiit paaris dolaarus eedienam, jo vinja esot badaa. Man nejaushi paari luupaam izveelaas teikums:"Paskatoties uz tevi, nedomaaju, ka neliela badoshanaas naaktu tev par ljaunu." Protams, naudu neiedevu. Beigaas man bija neliels paarmetums sev, ka rupji vinjai atbildeeju, bet no otras puses, kaut kaa gruuti noticeet, ka vinja ir badaa un diezgan nekauniigi likaas tas, ka vinja prasa naudu paartikai. Kaarteejaa moraalaa dilemma. Dot, nedot? Nekauniiba vai izmisums?
28.11.2013 01:05 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Sajaa gadijumaa sieviete vareeja buut slima ar bulemiju.Latvijaa esmu devusi naudu tikai ielu muzikantiem.Seit meeas dodam paartiku cilveekiem ,kuriem nav naudas paartikai, loti truuciigiem cilveekiem!Atstaajam vienmeer pie pastkastiites kaut ko garsigu Ziemassveetkos pastniekam.
28.11.2013 17:29 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Atkariigs no garastaavokla un situaacijas. Labaak dodu veciem cilveekiem.

Piemeeram chigaanieteem, kas seezh ar saviem beebjiem un chiikst, nekad nedodu, pat liikumu uzmetu. Paaraak zinaama taa vinju sisteema, stulbie kraapnieki. Francijaa veel ljoti "modee" ir tie panki ar sunjiem, tiem arii nekad nedodu - pashi izveeleejaas savu dziivesstilu.
Mums pilseetaa ir viens bomzis, kursh visu laiku maina uzrakstus uz taa sava kartona plakaata. peedeejo reizi bija "prieksh mana konta Shveices bankaa", vinjam gan man patiik iedot taas paaris kapeicinjas. Tad bija "prieksh celjojuma uz Austraaliju".
28.11.2013 18:03 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
man bieži pie vietējā veikala sieviete sērīgā skatā diedelē ēdienu, tik ģīmis nodzerts, viss skaidrs, darbspējīgā vecumā un ar lielu lieko svaru
28.11.2013 18:06 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
haha, krista pareizi dariji!!! Es arī nedotu.
28.11.2013 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits