Kāpēc Tu domā, ka tehnika ieradās vēlu? Pēc kādas mērauklas?Mēraukla ir daudzās stundas. Lai atbildētu uz šo jautājumu jāzina, ko atbildīgās personas darīja konkrētajā momentā un vai to nevarēja izdarīt ātrāk.
Ko nozīmē jautājums, kāpēc nesāķa darbus, kur bija cilvēki? Tāpēc, ka līz urienei vajadzēja nokļūt! To arī darīja.''nevarēja'' nav pamatojums. Šeit ir jāatbild uz virkni konkrētiem jautājumiem.
Tāpēc, ka pirmās stundas bija vissvarīgākās un tā bija lielākā iespēja izglābt vairāk cilvēku.Tas, ka Jūs miniet kaut kādu vispārīgi pašsaprotamu iemeslu, nenozīmē, ka šis iemels konkrētajā brīdī ir pietiekams, lai zem jumta atrasts 10-glābēji.
Tu runā, kā no pasaku grāmatas. Realitātē manā pieredzē nav bijis NEVIENS objekts, kurš būtu pabeigts, nesteidzot visu pēdējās dienās un neradot atliktos darbus.
Kad pati sāksi strādāt, tad redzēsi, kā tas ir.
Un parādi regulē tikai lielie vīri, algoti būvinženieri tur neko neietekmē.
realitātē būvuzņēmēji tikai savas mājas būvē kārtīgi un lēnām un 100reiz pārliecinās, vai viss ir droši
Ai, Teletūbij, iesaku Tev tiešām kļūt par šādu glābšanas operāciju vadītāju, tad kļūdas nepieļautu vispār!Šis darbs noteikti nav mans aicinājums, pietam dzīvē visu nevar paspēt. Šāds darbs uzkrauj milzīgu atbildību, bet tāpēc jau šiem cilvēkiem maksā pietiekami daudz (es tā pieņemu), lai viņi spētu pieņemt drosmīgus, atbildīgus lēmumus, nevis akli rīkotos pēc grāmatas. (Vai arī pieņemtu lēmumus balstoties uz jau pieminēto cherry picking).
Mums jāatbalsta tie, kas sāk stāstīt, kas reāli notiek būvniecībā. Nedrīkst viņus "aizvērt", uzbrūkot ar "kāpēc tikai tagad par to runā"
meow, piekrītu. Man ļoti interesētu šie stāsti pēc kāda laika, kaut par to vīrieti,kurš pazaudēja pirms nedēļas apprecēto sievu vai citi,kas tur atrasti zem gruvešiem. Tie likteņi, tās sāpes.
Mums jāatbalsta tie, kas sāk stāstīt, kas reāli notiek būvniecībā. Nedrīkst viņus "aizvērt", uzbrūkot ar "kāpēc tikai tagad par to runā"