Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nespēju nevienam vairs ticēt.

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas!
Vai jums kādai ir bijis tā,ka ir ļoti grūti kādam uzticēties vai ticēt tam,ko saka?
Es esmu daudz reižu pievilta,tāpēc nespēju nevienam ticēt..
Liekas,ka viss ko saka ir meli un nav patiesība,lai gan otrs cilvēks tā pret mani nemaz nedomā. Un tad es izdaru vai pasaku,ko tādu,kas otru aizvaino,un es to izdaru aiz savas neticības,jo neticu tam,ko viņš man saka.
Par jūtām,mīlestību vai vispār vēl daudz kā cita..
Kā lai es sevī atgūstu to,lai spēju atkal kādam ticēt un uzticēties?!
Man liekas,ka manī vienmēr mājos,kādas aizdomas pret otru,lai gan viņa nodomi ir patiesi..
18.11.2013 17:40 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es vienmēr atstāju 1% šaubu iespēju. jo pilnībā uzticēties jau nevar pat sev, kur nu vēl citiem.. vienkārši nevajag pilnībā paļauties uz visu ko tev saka.

man šķiet, ka to spēju citiem ticēt un uzticēties nevar pilnībā atgūt, ja kaut vienreiz smagi aplauzies.
18.11.2013 17:50 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es parasti cenšos akli neticēt visam, ko saka, bet savas nepamatotās un iespējamās šaubas vnk paturu pie sevis pārdomām. tas man ir daudz palīdzējis. es vnk neko nesaku un neizrādu, bet pārdomāju pie sevis, cik tas ir ticami. jā, nav viegli, bet tā vismaz tu nečakarē savas attiecības.
ja man cilvēks neticētu nevienam manam vārdam, visticamākais, ka es tās attiecības izbeigtu, ja man būtu jāpierāda katrs man vārds un jūtas, kuras manī mīt.
ieteiktu tik ar saviem tarakāniem galā un nemocīt otru cilvēku. ja grūti pašai sevi sakārtot, tad meklē kāda speciālista palīdzību, ja jūti, kas tas sagrauj tikai attiecības. domāju, ka tev nepieciešams celt pašvērtējumu.
atceries, ka vienmēr pastāv iespēja, ka tev tiek samelots, bet tas nenozīmē, ka tev katrs vārds jāuzlūko kā iespējamie meli. vnk dzīvo dzīvi un centies atšķirt melus no patiesības. manuprāt, ka tu esi kluvusi paranoiska. tā jau nu gluži nav, ka visi cilvēki tieši TEV vienmēr melo. padomā par to!!
19.11.2013 14:20 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Pēdējā laikā arvien vairāk un vairāk neticu apkārtējiem.
19.11.2013 14:23 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Un tā visu dzīvi? Padomā par sevi vecumdienās, nebūs žēl, ka vienkārši palaidi tik daudz tāpēc, ka šaubījies? Izmanto šo iespēju un dzīvo! Lai tas, ko dara citi, ir uz viņu pašu sirdsapziņas, bet Tu, mīļā- DZĪVO! :)

Nebūs tāda tuva cilvēka, ar kuru nebūs domstarpību, balto/mazo melu.. Ikviens no mums kaut nedaudz, bet tomēr nav patiess ne tikai pret apkārtējiem, bet reizēm arī paši pret sevi.
Paveic ko lietderīgu un nesavtīgu no savas puses. Iemācies ticēt sev! Pati arī radīsi sev apkārt labvēlīgu atmosfēru, piesaistot sev līdzīgus :)
19.11.2013 14:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)