cik daudz domaajat par aareejo izskatu?

 
Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
cik dauudz naudas un vispaar briivo laiku ieguuldat tajaa, lai labi izskatiitos? mans draugs pateica taadu atzinu, ka vinam nepatiik, ka raustu uzacis! nee, un manas uzacis nav paarspiileeti tievas vai kaut kaadas nike formas diivainiites, bet parastas, random uzacis, iepriesh jau bija teicis, ka riebjas, ka velku push up utt, kraasojos! zinu, izklausaas, ka izskatos peec cacas, kas nemaak kraasoties un A izmeeru iegruuz push-up, bet nee; viss ar meeru! Vienkaarsi saaku domaat - vai maz ir jeega to naudu taa izgruust taja visaa aariskiibaa? Kaa ir ar jums? Vai jums pietiek ar minimaalismu - sakopt sevi, lai izskatiitos labi, vai jums nepieciesams ik nedeelu papildinaat kosmeetiku, garderobi, uz jums ir sii - moraali novecojushas dreebes -tendence? Kaut vai pirms izieshanas no maajas, cik ilgi taisaaties, un vai maz tam ir jeega, mans draugs vienm paarmet un saka, ka tam vienkaarsi nav jeegas...
18.11.2013 15:28 |
 
Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
ui.. mans draugs atkal ir laimīgs, kad es sakrāsojos viņam pa prieku.. jo ikdienā kosmētiku nelietoju ... nav tādas vajadzības un āda ar man tāda dikti jūtīga... nu ok .. šad tad pa pūderim, tušai.. tā minimāli.

Tā kā pilnīgi noteikti Tev varu teik, ka tas ir individuāli.. pēdējā laikā es noteikti vairāk laika pavadu pucējoties, jo gribu mīļoto iepriecināt... :)
19.11.2013 10:01 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
mans draugs vienm paarmet un saka, ka tam vienkaarsi nav jeegas...


Vīrieši (tie, kurus man ir bijis tas gods novērot) diezgan minimāli uztver visādas kosmētikas/pucēšanās nianses. Nē nu jaunu matu krāsu, spilgti sarkanu lūpukrāsu un asus, lillā gēla nagus viņi, protams, pamanīs, bet ir/nav tonālais, ir/nav lūpu spīdums, ir/nav skropstu tuša, to vidējais statistiskais vīrietis tā īpaši neatšķir. Nu bet, attiecīgi, ja ir minimāls, dabīga skata kosmētikas uzlabojums, tad vid. stat. vīrietis vienkārši padomās, ka meitene šodien forši izskatās :)

Tā kā jēga ir. Sevišķi, ja ņem vērā to, ka tad, kad tu forši izskaties, tu arī jūties forša un pašpārliecināta. Un pašpārliecinātība pievelk.
19.11.2013 10:11 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Tas, ko saka tavs draugs, man vienmēr asociējas ar tiem puišiem, kas negrib, lai viņu meitene izskatās labi un piesaista citu puišu uzmanību :D

Es neteiktu, ka man pietiek ar minimumu – noskaloju seju ar ūdeni, saķemmēju matus un eju. Man patīk pucēties un es to nekad nenoliegšu. Manā kosmētikas maciņā ir nedaudz vairāk par minimumu, bet nekas pārspīlēts, jo tfu-tfu-tfu – sejas āda ir labā stāvoklī un nav problemātiska, līdz ar to neprasas ilgu laiku, lai to sakoptu (max 10 min, arī pirms ballītēm). Tāpat ar ķermeņa sviestiem un losjoniem – nespēju iedomāties dzīvi bez tiem. Matus krāsoju katru mēnesi, jo man tā patīk, lieku gēla nagus, jo man tā ir ērtak, pirms pasākumiem un vasarā pielieku skropstas, jo tā ir ērtāk :D

Attiecībā uz visa iepirkšanu – kosmētikas jomā pērku ko jaunu vien tad, ja ir tiešām labas atlaides vai vajag kaut ko, kas ir beidzies. Apģērbus pērku, kad sagribas kaut ko atsvaidzināt, jo man tiešam ātri apnīk viss. Esmu kārtīgi pavilkusies uz aksesuāriem.
19.11.2013 10:35 |
 
Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Kosmētika ir slikta, pieaudzētas skropstas sliktas, pieaudzētie nagi slikti, krāsot matus slikti, raustīt uzacis slikti, lielot smaržīgus krēmus slikti - bla, bla, bla...

Gribētos redzēt tās visas, kuras to saka, noteikti standara pelēkās peles.
19.11.2013 10:53 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cik daudz kosmētikas jāliek uz sejas.. tas ir individuāli! Pēc sevis zinu, ka man lielos daudzumos tā nepiestāv.. padara vulgāru.
Viss atkarīgs no gaumes un sejas pantiem :)
19.11.2013 10:57 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kosmētika ir slikta, pieaudzētas skropstas sliktas, pieaudzētie nagi slikti, krāsot matus slikti, raustīt uzacis slikti, lielot smaržīgus krēmus slikti - bla, bla, bla...

Gribētos redzēt tās visas, kuras to saka, noteikti standara pelēkās peles.


Itkā šo diskusiju visu izlasīju, bet nevienu meiteni nepamanīju, kurā tā teiktu.
19.11.2013 10:59 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Manējais vispār neko nekomentē par kosmētiku un pucēšanos. Un man patīk pucēties! Galvenokārt pašai sevis dēļ. Nu nevaru es iet uz darbu neuzkrāsojusies un tas nav tāpēc, ka bez kosmētikas būtu krokodils, bet gluži vnk man kaut neliels dienas grims šķiet pilnīgi normāla ikdienas sastāvdaļa. Gan mana ome, gan mamma vienmēr no rītiem ir krāsojušās, tāpēc domāju, ka tas man ir asinīs kā norma.
19.11.2013 11:03 |
 
Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
ir/nav tonālais, ir/nav lūpu spīdums, ir/nav skropstu tuša, to vidējais statistiskais vīrietis tā īpaši neatšķir. Nu bet, attiecīgi, ja ir minimāls, dabīga skata kosmētikas uzlabojums, tad vid. stat. vīrietis vienkārši padomās, ka meitene šodien forši izskatās


Pilnīgi piekrītu :) Esmu pat dzirdējusi tādus tekstus kā - fuj, kā man nepatīk tonālie, cik labi, ka tu tos nelieto! (lai gan man tajā brīdī ir prasmīgi uzlikts perfekti piemeklētas krāsas tonālais :D)

Agrāk gan ļoti centos ar kosmētiku - regulāri liku ēnas, tušu un zīmuli, bet, kopš sāku satikties ar savu mīļoto, viņš man patiešām ieskaidroja, ka izskatos daudz mīlīgāk, ja krāsojos mazāk - tagad lietoju tikai skropstu tušu un reizēm nedaudz tonālo, par kuru viņam nav ne jausmas, bet, kuru uzliekot, saņemu komplimentu, ka labi izskatos :D
19.11.2013 11:28 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012

Tas, ka meitene izvēlas kosmētiku nelietot vai lietot minimāli un justies pietiekami smuka, nav liekulība, manuprāt


Drikst es papildinasu? Vinas jutas pietiekosi labas, lai bez kosmetikas izietu sabiedriba kamer dazas citas vinas kritize, ka neziskatas tik labi lai nekrasotas atrastos publiskas vietas. Mazums kas, nedabus no viriesiem komplimentus vai pat kadu ar savu izskatu nobiedes. :D :D :D
Un ta ir vairaak pasapzina neka skaistums. Pat ja kadam uz ielas ienak prata pateikt sievietei, ka ar tadu seju nekrasotu no majas ara iet nevar, vinam nav nekadu tiesimu aizradit un kur nu vel pieprasit makijazu kadai sievietei.

Gribētos redzēt tās visas, kuras to saka, noteikti standara pelēkās peles.


Bildi studija! Es beidzot gribu redzet kada izskatas standarta peleka pele!
19.11.2013 11:34 |
 
Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Man ir ļoti svarīgi labi izskatīties, un tam tiek atvēlēts ne mazums laika, tomēr kopējie tēriņi ir salīdzinoši mazi, jo ar pārmērīgu iepirkšanos neaizraujos. Tāpat arī gandrīz visas skaistuma procedūras veicu mājās, jo neredzu vajadzību maksāt citam par kaut ko, ko varu izdarīt pati & tik tuvs kontakts ar svešu cilvēku man nav patīkams. Vienīgie papildu izdevumi, atskaitot kosmētikas produktu iegādi, ir sporta zāles abonaments.
Komplimentus no drauga saņemu neatkarīgi no tā, vai esmu sapucējusies vai ne. Nekādus aizrādījumus nekad neesmu saņēmusi, bet, ja saņemtu, tad ignorētu, jo uzskatu, ka tas, ko daru ar savu seju un ķermeni, ir tikai mana darīšana.
19.11.2013 11:44 |
 
Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Mana ikdienas domāšana par izskatu ir ļoti atkarīga no noskaņojuma un dienas plāniem.
Mana sejas āda ir kārtībā un es mierīgi varu nekrāsoties, bet tad, ja esmu pāris reizes bijusi uz solāriju. Tad jūtos gana pašpārliecināta, bet vienalga lietoju sejas krēmu, sakopju matus..

Kad krāsojos ikdienai, tad mazliet tonālais zem acīm, uzacis, skropstas. Ja uz pasākumu, tad gan, pēc pilnas programmas.

Uz pirmo randiņu ar savu vīrieti aizgāju neuzkrāsojusies, jo tas bija ļoti negaidīti :D Un arī lūgumu kļūt par viņa meiteni viņš man izteica festivālā, milzīgs vējš, es izspūrusi, treniņbiksēs un bez meikapa. Es vēl pārjautāju, vai viņš točna mani tādu grib! :D
Taču, tai pat laikā, viņam ļoti patīk arī tad, ja es sapucējos - vienmēr izsaka komplimentus, kad uzkrāsojos (to pilno meikapu, ne ikdienas), redz, ja sapucējos.

Par apģerbu arī neiespringstu, tāpat, kā ar meikapu. Ikdienā daudz par to nedomāju, toties uz pasākumiem - patīk pucēties. Ikdienā vienkārši nav tam laika un vēlmes, jo tad tas vairs nav nekas īpašs.

Taču, vienmēr būs pamati - izraustītas uzacis, sakopts apģērbs (pat ja tās ir džinsas un tkrekls), noskūtas kājas, etc etc.

Man liekas, ka, ja ir labi pamati, tad to virskārtu (meikapu, fancy drēbes) var arī nelikt katru dienu, bet, ja nav pamatu, tad var pucēties, kā grib, un vienalga nebūs.
19.11.2013 12:04 |
 
Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Lasot to kašķi par krāsošanos, šķiet, ka daudzas ir aizmirsušas to vienkāršo faktu, ka ir sievietes, kurām gluži vienkārši ir skaista seja no dabas. Un skaista tā būs gan krāsota, gan nekrāsota.
Ar kosmētiku var uzburt zilus brīnumus , bet par skaistu tā nevienu sievieti vēl nav padarījusi. Vai nu ir, vai nav.
Starp citu, liela daļa topmodeļu kosmētiku ikdienā nelieto vai lieto ļoti maz. Un neba tāpēc viņas slikti izskatās. :D
19.11.2013 12:06 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Domāju, daru, bet no ādas laukā nelienu un lielas finanses neieguldu.
19.11.2013 14:04 |
 
Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Vienīgais par ko draugs citreiz iebilst ir ka eju pāris reizes gadā uz solāriju - apmēram 5x - ziemas periodā
Saprotu, ka sevišķi labs tas solārijs nav, bet no paštonējošiem krēmiem man ir alerģija liela, un pa ziemu izskatos pēc līķa, tapēc eju uz solāriju, kad vasaras brūnums izgājis, tas notiek apmēram janvārī.
19.11.2013 14:11 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cataleya-es tiesi to gribeeju teikt ,ko tu ierakstiiji.
Mani noteikti nevar nosaukt par peleeko peli !Tas tiesa ,un es argumenteesu kaapeec!Nemot veeraa,ka man ir mazliet vairaak kaa 20!!!:DMan patiik tas skaitlis,jo es tiesaam sevi atceros sajaa vecumaa...Man ir loti labs ,speeciigs augums-neesaaju 4-6 izmeeru dreebes!Zobi man vienmeer kaartiibaa.Mati nekad nav bijusi biezi,bet ar pareizu uzturu un dziives veidu ,esmu saglabaajusi loti labu spiidumu.Seju mazliet atsvaidzinu ,kad eju sabiedriibaa,bet taa,ka to gandriiz nevar pamaniit.Esmu dzirdeejusi par savu izskatu tik daudz komplimentu,ka saaku domaat ,ka esmu noteikti sarmanta sieviete,kuras sarms noteikti ir kaut kur citur,ne maaksliigaa skaistumaa-kosmeetikaa.
Ruupeeties par izskatu tacu nenoziimee ,uzlikt lielu daudzumu kosmeetikas,kreemus uttTas noziimee ,taa kopt sevi,ka tiesaam kails vari paraadiities sava viiriesa aciis ,un vins nenogiibs-es ceru ,ka domu saprataat!
Tas pirmkaart ir uzturs un sporta aktivitaates-kermena uztureesana kaartiibaa un tad naakosais solis buutu MAZLIET uzprisinaat sevi ar kosmeetiku...Es jau tagad speeju iedomaaties dazas 20gadiigu meitenu sejas tajos 40+!Vieniigi glaabt visu var geeni!
19.11.2013 16:38 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
saprotu autori :D

lai gan mans draugs gluži nepārmet manu pucēšanos, bet viņš arī mēdz pateikt, ka nesaprotot priekš kam es, piemēram, krāsojos, jo tāpat ir labi. savukārt, kad esmu sataisījusies, pēc acu skatiena var noprast, ka tomēr patīk.

piekrītu šim čāčas teiktajam:

Ja tu puceejies un kop sevi draugam par prieku un vinjsh paarmet- tad tishaam nav jeegas, bet varu sadereet,ka druags pats aatri vien notiitios pie citas
19.11.2013 16:52 |
 
Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Hm, manam draugam tieši patīk viss spilgtais un, ka pucējas, jo vairāk, jo labāk :)
Man ar patīk spilgtums, bet drusku žēl laika un ikdienā neveltu tik daudz laika izskatam cik gribētu. Bet ja gribu māku ļoti smuki sapucēties, jo esmu to arī profesionāli apguvusi :)
19.11.2013 22:52 |
 
Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
ĀRPRĀTS, nu cik var sevi slavēt :D
pilns cosmo ar 100% dabīgi skaistajām, tā izskatās :D
19.11.2013 23:41 |
 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
kas ta sev asti cels, ja ne pats
19.11.2013 23:46 |
 
Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
vīriešu pūļi, kas skrej apkomplimentēt, ja var ticēt visam, ko te stāsta :D
19.11.2013 23:50 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits