Robīte Labi,ka satraucos un pati skreju uz RDZB lai bauda toņus un skatās mani.Pluss paldies dakterei kas iedziļinājās manā stāsta. Bebis jau liels bija priekš maniem parametriem un momentāli es tiku nosūtīta nākamajā dienā uz stimulāciju.Līdz ar to dzemdēju nevis Siguldā ,bet RDZN lai lieki neriskētu. Ierados nākamās dienas 8os RDZN uzņemšanā.Sākot no 9:00 sāka stimulēt ar tabletēm, ik pēc 2h vajadzēja iedzert, ta nu gaidu ,gaidu nekā

visu dienu dzeru un neka

citām jau no 3 tabletēm un pat 2vām sākas kontrakcijas, man tikai mierīgi pavilka muguru.Bija vakars jau 21, un tik skumīgi palika.Jautaju ko tālāk? man noteica tik to,ka rītā daktere skatīsies un lems.Vai nu ar tabletēm turpinās vai kā savādāk.Man vēl dubultā iedeva 3 tabletes pa virsu.Atceros pēdējā bija 23:20.Gāju uz palātu un likos gulēt, piekartoju visu pārģērbos un še tev.. vēderā kkas uzsprāga

Tā arī to definēju, es tik ļoti pārbijos cēlos kājās ,lai skrietu pie vecmātes ,bet es nevarēju paiet un bija tāda Saaape.Un sāka iet ūdeņi nost.
Pats labākais ,ka man toņos nerādija kontrakcijas vispār kaut arī pa dienu viņas man nebija tikai ļoti viegla velkoša sajūta.
Bija jau nakts -3plkst. Es izelpoju katru kontrakciju, veda atkal uz toņiem un neko nerāda, bet es burtiski pieprasiju lai mani apskata, jo saku ka ir riktīgās sāpes! Tad nu skatās un man jau 6cm,momentāli uz dzemdību zāli.
Kad ierados tur saku just,ka laikam rubīšos ārā

bet ar pareizu elpošanu man viss sanāca

Es paņēmu arī anistēziju, jo biju tā sabarota ar tam zālēm

vecmāte arī mazliet šķobijās, teica,ka viņiem tā gluži nevajadzeja steigties, bet nogaidīt.Pēc anistēzijas es varēju mazliet atpūsties.Tad sēdēju uz bumbas un leca saule bija kādi 6no rīta, un tad manās acīs parādijās asaras, jo sapratu ka tāds ceļs noiets un tūlīt,tūlīt būs arī mans ilgi gaidītais bumbulīts man rokās

un 40min laika ieradās mans lolojums

)
Mazajam arī stajās sirsniņa un ko tik mēs nepārdzīvojām dēļ tā,ka tiku ātrāk palaista no dakteres redzes loka.Arī RDZN nosodija šādu attieksmi, bet mazais tika arā .Lai gan man ta bēdīgāk uz laiku-bet viss dzīst! Es šobrīd esmu ļoti laimīga, bet jāmācas vēl daudz!

)