The_one, kaa es tevi saprotu. Manaa gadijumaa ar mammu nav tik traki, lai gan pamatiigi izvesijos par komentaariem, ka piens pazuda vnk mana slinkum peec. Nu neko, noriju to krupi un diivoju taalaak.
Bet vienu vakaru piekjeeru sevi pie domas, ka kaut kaa neapzinaati esmu saakusi izvairiities no kontakta ar vecmammu. Nu vinjai jau ta nekad nekas nav labi, bet pec sarunaam ar vinju tagad saku justies vnk slikti. Un es nezinu kaa ar vinju par to parunaat taa, lai neaizvainotu. Nu negribu es katru reizi klausiities cik man dziivee viss ir slikti, kaa esmu sabojaajusi savu dziivi un cik nepareizi visu daru. Es protams saprotu ka vinja savaa laikaa visu dariija un skreeja viena pati, bet es tiiri fiziski nespeeju to paveikt.
To man maaja nav perfektaa tiiriibaa, to veel kaut kas. Un atbilde ka berns negulj un nevaru dariit ko citu, kmr vinja raud, neder. Jaadara tad, kad mazaa gulj, taatad, naktii.
Un peec peedeejaa atgadiijuma man pat zvaniit negribaas. Uzinaaja ka satikos ar vienu viirieti. Redzeeja kaa pastaigaajaamies. Uzreiz zvana mammai, izstaasta. Ok, nekas, lai jau. Un es tik vien kaa paluudzu vinjai nevienam vairaak neko nestaastiit, jo neveelos lai visa pilseeta runaa, bet vinja tik manaj mammai atkal paarmet, ka kaa es taa, ka tad man mazas teevs naudu nedos, ja uzzinaas un kas tas vsp par veci, ganjau atkal nekas nesanaaks. Es vnk vairs nespeeju pret to ciiniities un paciest, nekad neesmu dzirdeejusi ko labu, bet nu nevar jau taa galiigi noniecinaat.
Fui, izsuudzejos, pat kaut kaa vieglaak. Taa ir, ka nav neviena tuva cilveeka,kam vnk paciiksteet,lai peec tam viss pagasts nerunaatu.