neskaidrība

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Jo vairāk sēžu vienītī brīvdienas vakarā, jo vairāk domāju un vairāk gribās Viņam uzrakstīt.. pajautāt, kas notiek, bet cīnos ar savu lepnumu un turpinu klusēt. Stāsts īsajā versijā, puisis ar kuru bijām tikai draugi iesākumā, sāka pievērst daudz uzmanības, radās kkādas abpusējas simpātijas, bija arī sex utt. , aktīva komunikācija, lai arī tikšanās retas, bet tur vēl citi saprotami iemesli ir, kas to ietekmē. Problēma ir tajā, ka nesen pavadījām vienu dienu kopā, viņš bija tas,kurš aktīvi ķērās apkārt, mīļojās utt. un man jau likās viss forši, bet pēc tās dienas jau ir ļoti ilgs laiks pagājis un nevienu ziņu neesmu no viņa saņēmusi, lai gan pirms tam katru dienu sazinājāmies. Tā kā man ir daudz darba un ļoti maz brīvā laika, vienkārši gaidīju kas notiks un pat nebija laika par to domāt, tikai tas, ka pietrūkst viņš, bet šodien, kad visu dienu dzīvo ar sevi palika kaut kā skumji un nesaprotu kas tas par klusumu..negribas arī tagad uzbāzties un aplauzties. :( Kāds viedoklis no malas par šo situāciju un varbūt ir kāds noderīgs padoms, lai gan gadu man nav maz, pieredze gan ir maza ar šitādiem sarežģītiem radījumiem. :D
16.11.2013 23:11 |

Reitings 193
Uzraku šito diskusiju, jo problēma arvien aktuāla un jo tālāk, jo smieklīgāk..nē, es vsp neuzskatu, jūs mums ir kkādas attiecības, jo tā uzturēšanās par to neliecina.. Un tieši tagad ir tas brīdis, kad esmu izbesījusies.. Ik pa laikam sazinājāmies visai neitrāli, tēloju vēso, nu neko..un es jau nosolījos sev, ka pietiek sevi mocīt un ļaut čakarēt smadzenes, izraudos un nolemju ka vairs vsp neatbildēšu..kā nebūt nākamajā dienā viņš sāk rakstīt, sauc mani par savu draudzeni, es gar zemi...tā kā simpātijas pret viņu ir, nespēju savākties un nerunāt ar viņu..tad pats zvana, sauc visādos mīļvārdiņos, rūpējas it kā, bet ar vārdiem.... Nu ko tas pie velna nozīmē?! Man vnk paliek jau sāpīgi, bet pavisam neatbildēt viņam arī nespēju. :( sāku jau pati uz sevi dusmoties.
29.12.2013 12:55 |

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Tev pagadījies interesants čalis.
Es iesaku sevi nemocīt. Pasaki, ka tev ir puisis vai kaut ko tamlīdzīgu. Lai viņš sajūtas vainīgs, ka ir tā bremzējis. Ja puisis spēj tā darīt pāri, tad nav vērts ar tādu ielaisties ;)
29.12.2013 16:31 |

Reitings 193
man šķiet nevis interesants, bet pastulbs...kad viņš uzrodās tad ir tāds super mīļš utt. , tas tracina visvairāk...bet nu šoreiz gan esmu nolēmusi izturēt, lai arī kā viņš necenstos man piebraukt ar skaistiem vārdiem. Pietiek reiz. tagad tik domāju, kā izdarīt tā, lai viņam arī kaut nedaudz pielektu kkas. :/
29.12.2013 23:48 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Tā jau ir, ka sievietes mīl ar ausīm un ar labiem vārdiem, vairākumam sieviešu, ir viegli piebraukt. Iesaku tev turēties pretī valdzinājumam un vienkārši ignorēt viņu. Netērē laiku uz cilvēku, kas tevi patiesi neciena.
29.12.2013 23:51 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Ak Dievs, taču uzraksti viņam vienu vēstuli vai sms! Kas tad ar tevi notiks? Roka nokritīs no tā? :D
29.12.2013 23:55 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
sorry, izlasīju komentus. nu lai iet ratā, džeku netrūkst šajā pasaulē!
29.12.2013 23:59 |

Reitings 193
paldies pure heroine, to jau pati sapratu tagad..nedaudz žēl, ka tik vēlu. :(
30.12.2013 00:55 |

Reitings 23
Reģ: 02.01.2014
Man nav , kur sākt , pēc trīs gadu ilgu vēsturi ar kāpumus un kritumus (bet atskatoties vairāk zema ) zināt , Monsieur atstāja mani par citu nakti . Manas lūgšanas , lai saņemtu viņu atpakaļ bija par velti, mani sola "izmaiņas"
(Bet mainīt uz ko? ) bija neveiksmīgi , un mani mēģinājumi padarīt viņu saprast manu apjukumu bloķējis MP3 atskaņotājs ausīm . Es nezināju JRME vai tehniku ​​un radio - klusuma mēnešiem un mēneši , domādams, ka tas bijamīlestība manā dzīvē , es klusībā cerēju , viņš atgriežas līdz vietai, kur es ietekmēja manu darbu valstī slēpto dievišķību , ka ir vieta, kur es satiku džentlmenis nosaukts adjegoule
galvenais ciems ar ļoti spēcīgu apelāciju
pārdabisks , kas padara manu atpakaļ mana mīlestība , pateicoties burvju
noir.Vous var zināt, šis ciema vadītājs un ir pakalpojumu, lai atrisinātu savu emocionālo problēmu [email protected]
02.01.2014 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits